ΠΑΟ Βάρδας: “Οι νησιωτικές ομάδες όπως αποδείχθηκε είχαν και άλλου είδους στήριξη… από ψηλά!”

Print Friendly, PDF & Email

Ο ΠΑΟ Βάρδας υποβιβάστηκε από τη Γ’ Εθνική. Με αφορμή τη λήξη του πρωταθλήματος  προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση. Μια ανακοίνωση, η οποία στέλνει ένα έμμεσο μήνυμα με πολλούς αποδέκτες και κυρίως την ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ:

«Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, το Δ.Σ. του ΠΑΟ Βάρδας θέλει να αναφέρει τα εξής:

Μετά από μια πολύ δύσκολη και απαιτητική σεζόν με 34 αγώνες για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και 4 στο Κύπελλο Ελλάδας (τύφλα να ’χουν οι επαγγελματικές κατηγορίες), ο ΠΑΟ Βάρδας δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, έχοντας καταβάλει μια τεράστια όσο και τίμια προσπάθεια, μακριά από «συνομωσίες», με αγώνες στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό!

Οι αγωνιστικές και οικονομικές απαιτήσεις του φετινού μαραθωνίου των 34 αγωνιστικών ήταν τεράστιες και ο σύλλογός μας δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει, έχοντας να συναγωνιστεί πολλές αθηναϊκές ομάδες με σαφώς μεγαλύτερο μπάτζετ αλλά και «πλούσιες» νησιωτικές ομάδες, που όπως αποδείχτηκε πέρα από οικονομική άνεση είχαν και άλλους είδους στήριξη… από ψηλά! Δεν είναι τυχαίο ότι από τις 7 ομάδες που υποβιβάστηκαν, οι 4 εξ αυτών είναι από την Πελοπόννησο και την Δυτική Ελλάδα.

Παρά τις αντιξοότητες η ομάδα μας πάλεψε μέχρι και την προτελευταία αγωνιστική για την παραμονή της στην κατηγορία και αν υπήρχε δικαιοσύνη και αξιοκρατία, είναι πιθανό να παραμέναμε στη Γ΄ Εθνική. Ευχαριστούμε θερμά όσους μας στήριξαν, όσους ήταν δίπλα μας όλη τη σεζόν, τους χορηγούς μας, τους φιλάθλους της ομάδας μας, που στα κρίσιμα ματς ήταν κοντά μας και μας ενίσχυσαν με την φωνή τους. Συγγνώμη που τους απογοητεύσαμε, αλλά κάποια πράγματα είναι πάνω από τις δυνάμεις μας…

Τέλος, απευθυνόμενοι στην Διοργανώτρια Ε.Π.Ο. τονίζουμε πως το ποδόσφαιρο για να πάει μπροστά χρειάζεται δικαιοσύνη, αξιοκρατία, τιμιότητα, σεβασμό στους κόπους και τις θυσίες των παραγόντων, ώστε όλες οι ομάδες να διεκδικούν επί ίσοις όροις αυτό που τους αναλογεί.

Διαφορετικά, δεν υπάρχει λόγος να μάχονται να ανεβούν στις εθνικές κατηγορίες, δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύουν χρήματα και οι παράγοντες να θυσιάζονται οικονομικά και με προσωπικό κόστος για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, για να παρατάσσουν στο γήπεδο μια ομάδα με… προδιαγεγραμμένη πορεία!».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή