Την Τετάρτη συζητείται η έκπτωση του Β. Γκαγκάτση από την Super League

Print Friendly, PDF & Email

Μετά το έγγραφο που έστειλε ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, στην ΕΠΟ ζητώντας να εφαρμοστεί ο αθλητικός νόμος περί κωλυμάτων παραγόντων για την υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιώματων του κυπέλλου που χειρίστηκε η ΕΠΟ το στα μέσα της περασμένης δεκαετίας για την οποία βούλευμα παραπομπής σε δίκη σε βαθμό κακουργήματος, η Super League 1 ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει την επόμενη Τετάρτη έχοντας ως πρώτο θέμα ” Λήψη απόφασης για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Συνεταιρισμού (από 19.06.2019 έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού).” .

Ο Γκαγκάτσης ως διευθύνων σύμβουλος εκπροσωπεί την Super League1 επομένως κρίθηκε ότι εμπίπτει στην διάταξη του νόμου περί κωλυμάτων.

Αν η Super League δεν προχωρήσει σε διαπιστωτική πράξη κάτι που δεν αναμένεται να συμβεί, θα το πράξει ο γενικός γραμματέας αθλητισμού.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα της έκπτωσης του Γκαγκάτση από την θέση του διευθύνοντα συμβούλου της Super League είχε βάλει τον περασμένο Aπρίλιο ο Oλυμπιακός, για την υπόθεση της “κάρτας υγείας” της ΕΠΟ, ομως στην ψηφοφορία που έγινε η πλειοψηφία των μελών απέρριψε το αίτημα και έτσι ο Γκαγκάτσης παρέμεινε στην θέση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 26/06/2019 στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Λήψη απόφασης για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Συνεταιρισμού (από 19.06.2019 έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού).

2. Θέματα θερινής μετεγγραφικής περιόδου 2019.

3. Χορηγικά θέματα αγώνων/γηπέδων.

4. Διάφορα.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή