Τι κάνουν σήμερα τα τρία άλλοτε ισχυρά στελέχη της «παλαιάς» ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Τι έχουν απογίνει άραγε οι τρεις άλλοτε (πανίσχυροι) Καμπαλέρος στην ΕΠΟ. Παυσανίας Παπανικολάου, Χρήστος Υφαντής και Γιάννης Φαρφαρέλης; Ο πρώτος, αφού προσπάθησε να κρατηθεί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα με τα μέχρι τότε στηρίγματά του, γρήγορα άλλαξε γνώμη και συγκεντρώθηκε στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Και όχι μόνο, διότι βλέπει διέξοδο στην πολιτική. Άλλωστε οι σχέσεις του με τη ΝΔ ήταν στενές και η σύζυγός του είχε πολλές γνωριμίες στα ανώτατα κλιμάκια της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Λέγεται πως πλησίασε τον ΠΑΟΚ, όχι τόσο για το ποδόσφαιρο, αλλά στην προοπτική στήριξης στη Πιερία όπου ο Δικέφαλος παίζει καλή μπάλα.

Ο Φαρφαρέλης ήταν ο μόνος από τους τρεις που ξέχασε την ΕΠΟ από την επόμενη ημέρα της απόλυσής του και ασχολήθηκε με αυτό στο οποίο ήταν πάντα καλός, δηλαδή το μάρκετινγκ. Συνέχισε τις επαφές του με εταιρείες και ακούγεται ότι θα συνεργαστεί με την ομοσπονδία βόλεϊ…

Ο Υφαντής επιστράτευσε το ταλέντο του στη δημοσιογραφία (το προηγούμενο επάγγελμά του προτού γίνει γραμματέας του συμβουλίου της ΕΠΟ) και αρθρογραφεί επώνυμα και ανώνυμα σε περιθωριακά σάιτ και μπλογκ. Ασκεί κριτική και δίνει συμβουλές, στο ελληνικό αλλά και διεθνές ποδόσφαιρο… Συχνά εγκαλεί τη FIFA και την UEFA για εσφαλμένες τακτικές και πρακτικές, σε ζητήματα οργάνωσης του ποδοσφαίρου. Εδώ και ημέρες ακούγεται ότι άνοιξε κανάλι και ενδέχεται να συνεργαστεί κι αυτός με την ομοσπονδία βόλεϊ. Να σμίξει με τον Φαρφαρέλη.

Κοινό των τριών είναι οι αγωγές στην ΕΠΟ για δεδουλευμένα προηγούμενων χρόνων. Για τις εποχές, δηλαδή, που οι ίδιοι έλυναν και έδεναν αλλά για άγνωστους λόγους δεν είχαν διεκδικήσει τα χρήματά τους…

Δημοσιεύτηκε στη Live Sport στις 12/6/2018

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή