Τον τράβηξε κρυφά φωτογραφίες στο μετρό αλλά την εξέλιξη δεν την περίμενε

Print Friendly, PDF & Email

Είδε έναν όμορφο άντρα να κάθεται απέναντί της στο μετρό και σκέφτηκε να τον τραβήξει κρυφά μερικές φωτογραφίες με το κινητό της.

Ο λόγος για την Loiba Maria, κάτοικο της Νέας Υόρκης, η οποία βρισκόταν στο μετρό του Μανχάταν όταν «θαμπώθηκε» από την ομορφιά του άντρα που είχε απέναντί της. Δεν της θύμιζε κάτι, απλά πίστευε ότι ήταν η τυχερή της μέρα όπου μία ωραία παρουσία θα ομόρφυνε την διαδρομή της.

Λίγες μέρες μετά έπεσε πάνω σε ένα άρθρο του Buzzfeed και τον αναγνώρισε. Αποδείχθηκε πως ο όμορφος άντρας ήταν ο Nyle DiMarco, ένα κωφό μοντέλο και ακτιβιστής που κέρδισε το «Next Top Model της Αμερικής» το 2015 και το «Dancing With the Stars» το 2016.

Τότε, η Loiba αποφάσισε να αποκαλύψει το μικρό της «έγκλημα» και δημοσίευσε τη φωτογραφία που είχε τραβήξει κρυφά στην σελίδα του fan club του μοντέλου. «Νομίζω ότι σας είδα στο τρένο την περασμένη Κυριακή. Αν είστε εσείς τότε είστε πολύ πολύ όμορφος» έγραψε χαρακτηριστικά.

Και από εκεί που δεν το περίμενε πήρε την απάντησή της η οποία την άφησε έκπληκτη. Ο 28χρονος είχε καταλάβει ότι τον τράβηξε φωτογραφία και την έβγαλε κι εκείνος μία!

«Ναι, ήξερα ότι με τραβούσατε φωτογραφίες. Σας ευχαριστώ» της απάντησε χαρακτηριστικά και της έστειλε τη παρακάτω φωτογραφία:

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή