Το γκολ της Σεβίλλης που ακυρώθηκε μέσω VAR στο ντέρμπι με την Ρεάλ (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Τρομερά παράπονα από την διαιτησία στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου έχει η Σεβίλλη, που είδε να της ακυρώνεται μέσω VAR ένα γκολ του Ντε Γιονγκ που θα της έδινε προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης, στο οποίο ηττήθηκε με 2-1.

Με την συμπλήρωση 29 λεπτών αγώνα, η Σεβίλλη προηγήθηκε με τον Λουκ Ντε Γιονγκ, ο διαιτητής δέχθηκε ειδοποίηση από το VAR για επιθετικό φάουλ, γεγονός που επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια.

Μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός διευθυντής των Ανδαλουσιανών, Μόντσι ήταν έξω φρενών τονίζοντας ότι λίγο ήθελε να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο και να πάρει την ομάδα να φύγουν από το γήπεδο: «Είναι μία φάση που την είδε όλος ο κόσμος. Είναι μία φάση που γίνεται πολύ συχνά σε ένα παιχνίδι, δίχως να σφυρίζεται παράβαση. Δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε τεχνική ή τακτική ανάλυση μετά από αυτό το ακυρωθέν γκολ.

Αρνούμαι να κάνω οποιαδήποτε ανάλυση επειδή ήταν μία φάση πολύ ξεκάθαρη, είναι βλακεία να αναλύσεις ένα παιχνίδι μετά από μία τέτοια αλλοίωση. Αν μας ακύρωναν και το δεύτερο γκολ που πετύχαμε για χέρι του Μουνίρ, τότε την ίδια στιγμή θα κατέβαινα στον αγωνιστικό χώρο και θα έπαιρνα την ομάδα από το γήπεδο»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή