“Το ποδόσφαιρο της Καρδίτσας βρίσκεται στο πιο βαθύ σκοτάδι”

Print Friendly, PDF & Email

Σε ανακοίνωσή της η Κίνηση Πολιτών του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Ν. Καρδίτσας επαναφέρει το θέμα των δικαστικών εξόδων της ΕΠΣ Καρδίτσας, με αφορμή την αγωγή που κατέθεσε ο πρόεδρό της Εμ. Παλάσκας κατά του SoccerPlus και του Αθ. Μπλούνα, αλλά όταν ήρθε η ώρα να καταθέσει τις προτάσεις του στο δικαστήριο ο Παλάσκας εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα να χάσει την υπόθεση και να του επιδικαστούν τα δικαστικά έξοδα του Μπλούνα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Κατά τα φαινόμενα, θα περιμένουμε χρόνια να δημοσιεύσει η ΕΠΣ Καρδίτσας και ο εμβριθής, κατά λοιπά πρόεδρος της, τα δικαιολογητικά και τα παραστατικά των 33.301 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα της.

Ωστόσο, όμως, πληροφορηθήκαμε από το διαδίκτυο περί των νέων κατορθωμάτων του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, ο οποίος σε αγωγή που άσκησε κατά του δημοσιογράφου κ. Θάνου Μπλούνα, ζητώντας να εισπράξει 100.000 ευρώ, τη στιγμή της δίκης έγινε καπνός. Και για να έχουμε το καλό ερώτημα, τα 1.300 ευρώ που διατάσσεται ο, κατά τα λοιπά εμβριθής, κ. πρόεδρος, ποιός θα τα πληρώσει στο νικητή διάδικο κ. Μπλούνα?

Από τον μισθό του ως υπάλληλος ή θα τσοντάρουν ρεφενέ τα σωματεία με τα χρήματα που καταβάλλουν στην ΕΠΣ Καρδίτσας?

Ποιός μάλιστα πλήρωσε τον δικηγόρο Καρδίτσας του κ. Παλάσκα για την αγωγή του κατά του κ. Μπλούνα? Ο ίδιος ή η ΕΠΣ Καρδίτσας? Και σε ποιόν εξέδωσε ο εν λόγω δικηγόρος τη σχετική απόδειξη παροχής υπηρεσιών? Στον κ.Παλάσκα ή στην ΕΠΣΚ?

Φυσικά όλα αυτά τα ερωτήματα καταδεικνύουν την κατηφόρα που πήρε η ΕΠΣ Καρδίτσας, που έγινε τακτικός θαμώνας των δικαστηρίων και άφησε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Ν. Καρδίτσας να βολοδέρνει και να διασύρεται. Κι το σπουδαιότερο ερώτημα που τίθεται, είναι Τί κάνουν τα λοιπά μέλη της Ε.Ε της ΕΠΣΚ?

Εγκρίνουν και επιδοκιμάζουν αυτά τα χάλια? Εάν όχι ας αφήσουν τη μόνιμη σιωπή τους και ας αναλάβουν πρωτοβουλίες, που δεν είναι τίποτε άλλο από την παραίτηση τους. Ίσως έτσι εξιλεωθούν από τη ντροπή που υπόκειται το τοπικό ποδόσφαιρο και έχει φθάσει στο Ναδίρ του.

Το ποδόσφαιρο της Καρδίτσας βρίσκεται στο μεγαλύτερο σκοτάδι, αλλά όπως λέει κι ο Άλκης Αλκαίος “ το πιο βαθύ σκοτάδι, είναι πριν την αυγή”.

Για την κίνηση πολιτών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Ν. Καρδίτσας

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή