Ο προϊστορία του Σιδηρόπουλου και το 50% – 50% στους αγώνες ΟΣΦΠ – ΑΕΚ

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος
Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στον προημιτελικό κυπέλλου Ολυμπιακός – ΑΕΚ, το SoccerPlus θυμίζει τις προηγούμενες έξι αναμετρήσεις των δύο ομάδων με τον εν λόγω διαιτητή.

Στις έξι αυτές αναμετρήσεις  ο απολογισμός είναι τρεις νίκες υπέρ των «ερυθρόλευκων» και τρεις υπέρ της “Ένωσης”. Δηλαδή το απόλυτο… 50% – 50%.

Ο Ροδίτης ρέφερι είναι ο παλιότερος διαιτητής στον πίνακα της Super League, είναι διεθνής από το 2011, ανήκει στην κατηγορία elite της UEFA, έχει σφυρίξει τα περισσότερα ντέρμπι μεταξύ των «μεγάλων» από οποιονδήποτε άλλον εν ενεργεία διαιτητή.

Αναλυτικά τα ντέρμπι τα ντέρμπι των δύο ομάδων με τον Σιδηρόπουλο διαιτητή:

– 2010/11: Για το πρωτάθλημα, 12η αγωνιστική, ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-0. Είχε μοιράσει και στις δύο ομάδες συνολικά επτά κίτρινες κάρτες, ενώ είχε υποδείξει και ένα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

– 2012/13: Για το πρωτάθλημα, 10η αγωνιστική, ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-4. Είχε μοιράσει και στις δύο ομάδες συνολικά τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ είχε υποδείξει ένα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και είχε αποβάλει έναν παίκτη της ΑΕΚ. Δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ σε χέρι του Χολέμπας όταν το σκορ 0-1.

– 2015/16: Τελικός Κυπέλλου, Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-2. Είχε μοιράσει και στις δύο ομάδες συνολικά τέσσερις κίτρινες κάρτες.

– 2016/17: Για το πρωτάθλημα, 6η αγωνιστική, Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0. Είχε μοιράσει και στις δύο ομάδες συνολικά τέσσερις κίτρινες κάρτες.

– 2016/17: Επαναληπτικός ημιτελικός κυπέλλου, ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-1. Είχε μοιράσει και στις δύο ομάδες συνολικά 11 κίτρινες κάρτες, ενώ απέβαλε και δύο ποδοσφαιριστές έναν για κάθε ομάδα.Δεν απέβαλε τον Βράνιες για πάτημα εκτός φάσης σε αντίπαλο.

– 2017/18: Αγώνα πρωταθλήματος, ΑΕΚ – Ολυμπιακός 3-2. Στο 70′ ο Σιδηρόπουλος υποχρεώθηκε να διακόψει τον αγώνα, λόγω της χρήσης δακρυγόνων, που έκανε η αστυνομία σε επεισόδια έξω από τη θύρα των οργανωμένων. Αποβλήθηκε ο προπονητής του ΟΣΦΠ Μπεσνίκ Χάσι (83′) επειδή έκανε κίνηση προς τον ρέφερι, ότι χρειάζεται γυαλιά. Επίσης αποβλήθηκαν οι Ένγκελς και Τσόσιτς. Ο ΟΣΦΠ διαμαρτυρήθηκε στο Σιδηρόπουλο ζητώντας πέναλτι ενώ η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε για την απόφασή του να μην δείξει 2η κίτρινη στο 60′ στο Ρομαό.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή