Τσέλσι στους οπαδούς της: «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν είναι για όλους»

Print Friendly, PDF & Email

Η Τσέλσι με ανάρτησή της στο twitter ενημερώνει τους οπαδούς της για το τι πρέπει να προσέξουν στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, στη Θεσσαλονίκη, με τον ΠΑΟΚ στις 20/9.

Ο λονδρέζικος σύλλογος συνιστά στους οπαδούς των «μπλε» να μη φορούν διακριτικά στο αεροδρόμιο αλλά και στους γύρω χώρους από την Τούμπα, ενώ υπογραμμίζει πως το συγκεκριμένο παιχνίδι «δεν είναι κατάλληλο για όλους τους φιλάθλους»!

Η ανακοίνωση της Τσέλσι:
“Η Τσέλσι συνεχίζει να συνεργάζεται στενά με τον ΠΑΟΚ, την UEFA, την Μητροπολιτική Αστυνομία, τις ελληνικές αρχές και τους σεκιούριτι μας για να εξασφαλίσουν μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία για όλους τους υποστηρικτές της ομάδας μας που θα παραβρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας. Η ελληνική αστυνομία έδωσε κάποιες σημαντικές πληροφορίες πριν από τον αγώνα που θα έπρεπε να γνωρίζουν οι οπαδοί μας.

Ο αγώνας υπόσχεται να είναι ένα συναρπαστικό ματς, καθώς θα επιστρέψουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τη σεζόν 2018/19. Όπως και με άλλους εκτός έδρας αγώνες στην Ευρώπη, θα λειτουργήσουμε ένα σημείο πώλησης εισιτηρίων στη Θεσσαλονίκη.

Η τοποθεσία και οι ώρες ανοίγματος των εκδοτηρίων θα κοινοποιηθούν σε εύθετο χρόνο σε όσους αγοράζουν εισιτήριο από το σύλλογο. Όλοι οι οπαδοί πρέπει να αγοράσουν τα εισιτήριά τους από το σημείο πώλησης και είναι σημαντικό όλοι οι αγοραστές εισιτηρίων να διαβάσουν προσεκτικά και να κατανοήσουν τις επόμενες συμβουλές που θα εκδοθούν για αυτό το ματς, συμπεριλαμβανομένων πολύ σημαντικών πληροφοριών για τη μεταφορά με λεωφορεία.

Η τοπική αστυνομία επιμένει έντονα οι οπαδοί, να χρησιμοποιούν λεωφορεία που θα ξεκινούν από το κέντρο της πόλης προς και από το στάδιο της Τούμπας. Αυτή είναι η μόνη μέθοδος για το ταξίδι στο γήπεδο που θα επιτρέπεται στους φιλοξενούμενους οπαδούς. Δεν επιτρέπεται να ταξιδεύετε μεμονωμένα προς ή από το στάδιο.

Ο χρόνος που θα χρειαστούν για την μεταφορά τους, οι οπαδοί της Τσέλσι μπορεί να είναι σημαντικά μεγαλύτερος από την κανονική του διάρκεια. Παρακαλείστε να μην έχετε μαζί σας μπουκαλάκια και άλλα αντικείμενα που μπορούν να κατασχεθούν.

Εκτιμούμε ότι αυτές οι διατάξεις μεταφοράς και οι συνθήκες είναι απαραίτητες για τους υποστηρικτές μας. Η Τσέλσι δεν έχει απολύτως κανένα έλεγχο στην οργάνωση και την εφαρμογή του ταξιδιού με το λεωφορείο, αν και οι εκπρόσωποι της Μητροπολιτικής Αστυνομίας και του προσωπικού ασφαλείας της Τσέλσι θα είναι παρόντες στη Θεσσαλονίκη, θα είναι εκεί μόνο για να παρατηρούν και δεν θα έχουν κανένα επιχειρησιακό ρόλο.

Οι υποστηρικτές της Τσέλσι συνιστάται να μην φορούν διακριτικά της ομάδας στο αεροδρόμιο, έξω από το στάδιο ή γύρω από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Είμαστε ευγνώμονες στις ελληνικές αρχές για το γεγονός ότι μας γνωστοποίησαν τις διατάξεις τους πολύ πριν το παιχνίδι, αλλά συνιστούμε ανεπιφύλακτα ότι αυτός ο αγώνας δεν θα είναι κατάλληλος για όλους τους οπαδούς μας να παρευρεθούν. Επομένως, σας ζητάμε να εξετάσετε προσεκτικά πριν αγοράσετε εισιτήρια για αυτό το παιχνίδι.

Όπως πάντα, ζητάμε από τους οπαδούς μας να συμπεριφέρονται με σύνεση και να σέβονται τους οικοδεσπότες μας και οποιαδήποτε αντικοινωνική συμπεριφορά δεν θα γίνει ανεκτή. Αν χρειαστεί, θα παρέχουμε ενημερώσεις πληροφοριών για τους υποστηρικτές μας μέσω του επίσημου λογαριασμού μας στο Twitter.

Στο γήπεδο, όλοι οι οπαδοί θα υποβληθούν σε πλήρη σωματικό έλεγχο και έλεγχο εισιτηρίων πριν από την είσοδό τους. Τσάντες και άλλα μεγάλα αντικείμενα δεν θα γίνουν δεκτά στο γήπεδο. Οι ελληνικές αρχές έχουν δεσμευθεί ότι θα υπάρχει ειδικός χώρος για την αποθήκευση αυτών των αντικειμένων.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι αστυνομία θα ζητήσει από τους οπαδούς μας, να παραμείνουν στη θέση τους για περίπου 30 με 45 λεπτά πριν επιβιβαστούν στα πούλμαν.

Ευχαριστούμε τους υποστηρικτές μας για την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους σε αυτά τα θέματα, καθώς εργαζόμαστε για να προσφέρουμε μια ευχάριστη εμπειρία για όλους”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή