Φήμες για… μιντιακή αντεπίθεση από τον Κόκκαλη

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλη αντεπίθεση στο χώρο των media ετοιμάζει ο Σωκράτης Κόκκαλης, με ενεργοποίηση του ραδιοφώνου του Flash, site και δημιουργία καναλιού.

Το κενό που εντοπίστηκε από τους συμβούλους του, θέλει να εκμεταλλευτεί ο Κόκκαλης. Ήδη κυκλοφορούν πληροφορίες για το πρόσωπο που θα αναλάβει να τρέξει το project. Αρχικά με την ενεργοποίηση του Flash. Ο ραδιοφωνικός σταθμός και η ιστοσελίδα Flash.gr, ανήκουν στην εταιρεία του Σωκράτη Κόκκαλη Sportnews Υπηρεσίες Διαδικτύου ΑΕ.

Την Κυριακή, προστέθηκε στις πληροφορίες για το όλο εγχείρημα και αυτό που έγραψε στην στήλη του Media Lab στο Εθνος της Κυριακής ο Χρ. Ξανθάκης.

Συγκεκριμένα: «Όχι μόνο θα αναβιώσει το flash.gr, αλλά υπάρχουν και σχέδια για τηλεοπτική εκδοχή του στο Διαδίκτυο. Και ποτέ κανείς δεν ξέρει τι θα παίξει στη συνέχεια, μια και η τηλεοπτική αγορά, η επίγεια τηλεόραση που λέμε, πάντοτε διακρίνεται για την κινητικότητά της. Όπως και να έχει το πράγμα, η προσπάθεια έχει ευλογία από ψηλά (βλέπε μια πολύ σημαντική αποχώρηση των ημερών με ροζ χρώμα), έχει χρηματοδότηση να φάνε και οι κότες και έχει και καλή διάθεση. Πέφτουν τα μπετά τώρα κι από Σεπτέμβριο βλέπουμε».

Μένει να φανεί αν τα σχέδια του Σωκράτη Κόκκαλη θα μπουν όντως σε εφαρμογή. Ειδικά από τη στιγμή που στο μιντιακό παιχνίδι έχουν μπει επίσης Μαρινάκης και Σαββίδης.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή