Χρησιμοποίησε σαν σεξουαλικό βοήθημα έναν… όλμο και σκότωσε τη γυναίκα του

Print Friendly, PDF & Email

Μία γυναίκα από το Περού βρήκε τραγικό και φρικτό θάνατο μετά από μία έξαλλη βραδιά γεμάτη αλκοόλ μαζί με τον σύζυγό της. Όταν το ζευγάρι γύρισε σπίτι είχε μεγάλη όρεξη για σεξουαλικές περιπτύξεις και πειραματισμό. Μόνο που ο πειραματισμός αυτός έμελλε να τους καταστρέψει τη ζωή.

Όταν ο Ρούμπεν Κορνέχο συνελήφθη από την αστυνομία για τη φερόμενη δολοφονία της γυναίκας του, τους ανέφερε ότι το εν λόγω βράδυ η Γιούμπιτσα Γιερένα του ζήτησε να χρησιμοποιήσουν αντικείμενο μέσα από το σπίτι σαν σεξουαλικά βοηθήματα. Ωστόσο ισχυρίστηκε ότι μετά από αυτό δεν θυμόταν πολλά. «Έπεσα για ύπνο και όταν ξύπνησα συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου δεν είχε σφυγμό», είπε ο άνδρας, όπως μετέδωσε η Daily Mail.

Η αστυνομία στην έρευνα που έκανε στο σπίτι του ζευγαριού ωστόσο βρήκε έναν… όλμο μέσα στα αίματα δίπλα σε μία τσάντα και με άλλα sex toys. Ο αρχηγός της αστυνομίας ανέφερε ότι «βρήκαμε ακόμα και παυσίπονα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν κατά πάσα πιθανότητα για να μειώσουν τον πόνο της διείσδυσης».

Ο όλμος πιστεύεται πως ήταν ανενεργός και χρησίμευε ως διακοσμητικό στο σπίτι.

Η απίστευτη ιστορία έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης με τον πατέρα της άτυχης γυναίκας να δηλώνει ότι θα παλέψει μέχρι την τελική δικαίωση του παιδιού του.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή