Γιαρένης: Το… φιάσκο της Κορμανιάδας, τα ψεύδη και τα κατασκευασμένα σκάνδαλα

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, Δημήτρης Γιαρένης, με αφορμή το θέμα που έχει προκόψει με τον ταμία της Ένωσης, Δημήτρη Κορμανιώτη, τόνισε τα εξής: «Τον τελευταίο ενάμιση μήνα παρατηρείται μία κατευθυνόμενη προσπάθεια αναστάτωσης στα δρώμενα της ΕΠΣΑΝΑ.

Ξεκίνησε με… αίολες και ετεροχρονισμένες κατηγορίες για παράτυπη παραμονή στο συμβούλιο της Ένωσης του ταμία και προέδρου της επιτροπής πρωταθλήματος, Δημήτρη Κορμανιώτη. Συγκεκριμένα, το αναπληρωματικό μέλος, Γιώργος Νικολάου, θυμήθηκε, αφού ως μέλος του απερχόμενου Δ.Σ. είχε εγκρίνει την υποψηφιότητα Κορμανιώτη, να καταθέσει στις 14 Αυγούστου αίτημα για να κηρυχθεί έκπτωτος ο εν λόγω σύμβουλος. Το συμβούλιο της 31ης Αυγούστου απέρριψε τεκμηριωμένα το αίτημα και στο Δ.Σ. μετά την υπογραφή των πρακτικών, εδόθη η απόρριψη στον καταγγέλλων.

Ενώ ψευδώς και αρκετές φορές διαβάσαμε σε σάιτ για προσφυγή και σίγουρη δικαίωση στο αρμόδιο δικαστικό όργανο (διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ). Σας ενημερώνω υπεύθυνα ότι μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου, που ήταν η καταληκτική προθεσμία για την υποβολή προσφυγής, ο καταγγέλλων δεν άσκησε το δικαίωμα γνωρίζοντας προφανώς ότι το αίτημά του ήταν αίολο και άνευ ουσίας και στο μόνο που προσδοκούσε με την αγωγή δημοσιογράφου (ων) ήταν η δημιουργία τεχνητής έντασης και αναστάτωσης. Οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων, παρά την κατασκευασμένη κινδυνολογία, έγιναν κανονικά σ’ έναν καλαίσθητο χώρο, χωρίς κανένας παράγοντας να ασχοληθεί με τους κινδυνολόγους.

Μετά το… φιάσκο της Κορμανιάδας και προκειμένου να διατηρηθεί το κλίμα έντασης και αναταραχής που στο μυαλό των κινδυνολόγων θα επηρέαζε την ομαλή έναρξη και διεξαγωγή των διοργανώσεων, βρέθηκαν άλλα ψεύδη και κατασκευασμένα σκάνδαλα. Η απάντησή μου σε όλα τα παραπάνω θα είναι ανάλογη των προηγούμενων 27 μηνών διοίκησής μου. Έργο και αποτελέσματα. Ενδεικτικά αναφέρω ότι μόλις σε 27 μήνες και παρά τον ασταμάτητο πόλεμο που δέχομαι, καταφέραμε να μεταφερθούμε από παράγκες 50 m2 σε αξιοπρεπή γραφεία 270 m2, χωρίς καμία επιβάρυνση για την Ένωση, ενώ μειώσαμε τα δυσβάστακτα μισθοδοτικά έξοδα που πήραμε προίκα από τις προηγούμενες διοικήσεις κατά 36%. Επίσης μειώσαμε τα παράβολα συμμετοχής στα πρωταθλήματα και χορηγήσαμε δύο χρονιές από δέκα μπάλες κάθε σωματείο».

Πηγή: ΦΩΣ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή