“Η υπόσχεση του κ. Βασιλειάδη δεν καλύπτει ούτε το 40% του προϋπολογισμού των μικρομεσαίων ΠΑΕ”

Print Friendly, PDF & Email

Με γραπτή δήλωση του, ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά, Βασίλης Αμανατίδης, τοποθετήθηκε για την απόφαση που λήφθηκε για την διεξαγωγή αγώνα μπαράζ μεταξύ της 13ης ομάδας της Σούπερ Λίγκας και της 2ηςτης Φούτμπολ Λιγκ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

-Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για τον υποβιβασμό τριών ομάδων από την Σούπερ Λίγκα και την απευθείας άνοδο μίας από την ΦούτμπολΛιγκ με τη 2η θέση ανόδου ή 4η υποβιβασμού να κρίνεται σε αγώνα μπαράζ ανάμεσα στην 13η ομάδα της Σούπερ Λίγκας και τη 2η της Φούτμπολ Λιγ,γ εν μέρει δεν μας ικανοποιεί.

-Η Φούτμπολ Λιγκ όφειλε να κάνει και αυτή παρέμβαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας και να προστατεύσει την απόφαση που είχαν πάρει στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο, όλες οι ομάδες της Φούτμηολ Λιγκ, για απευθείας άνοδο δύο ομάδων και υποβιβασμό από την μεγάλη κατηγορία τεσσάρων.

-Η στάση αυτή με προβληματίζει και αφήνει με πολλά ερωτηματικά ως προς την εφαρμογή των αποφάσεων των μελών της Φούτμπλο Λιγκ, μολονότι οι αποφάσεις αυτές -όπως όλες άλλωστε που λαμβάνονται στα συμβούλια- είναι καταχωρημένες στα πρακτικά.

-Οσον αφορά στην έναρξη του πρωταθλήματος, παραμένει αβέβαιο το αν θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, με δεδομένο ότι ακόμη δεν έχει εξασφαλιστεί τηλεοπτική στέγη για τις ομάδες.

-Θα ήθελα να επισημάνω επίσης, πως η υπόσχεση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη είναι προφορική και φυσικά το ποσό των 3.600.000 ευρώ δεν καλύπτει ούτε το 40% του προϋπολογισμού των μικρομεσαίων ΠΑΕ.

-Θα ήθελα να υπενθυμίσω στον πρόεδρο μας, κ. Λεουτσάκο ότι στις 25-26 και 27 Σεπτέμβρη έχει αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας. Εάν μέχρι τότε ο Υφυπουργός αποστείλει την πρόταση του για τηλεοπτική στέγη, τότε θα πρέπει να συγκαλέσει συνεδρίαση των μελών προκειμένου να αποφασισθεί αν θα την κάνουμε δεχτή και φυσικά στην συνέχεια να συγκαλέσει εκ νέου συμβούλιο προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, το οποίο για να ξεκινήσει θα χρειάζονται τουλάχιστον 10 μέρες.

Ρωτάμε, λοιπόν, το πώς μπορεί να γίνει η σέντρα, από την στιγμή που υπάρχουν τόσες ελλείψεις και μάλιστα σημαντικές με τον ίδιο τον κ. Λεουτσάκο να μου διαμηνύει σε συνάντηση που είχαμε στα γραφεία της Φούτμπολ, ότι παραμένει άγνωστο το πότε θα γίνει η πρώτη σέντρα;

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή