Άδειασμα Μπαλτάκου σε Δανιήλ: “Δεν μπορούμε να μιλάμε για την έδρα του τελικού όταν δεν ξέρουμε τις ομάδες”!

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Π. Μπαλτάκος, σε συνέντευξή του “άδειασε” τον πρόεδρο της επιτροπής διοργανώσεων και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, Α. Δανιήλ, ο οποίος κατά παράβαση της οικείας προκήρυξης κυπέλλου τις τελευταίες ημέρες δηλώνει ως υποψήφια γήπεδα τέλεσης του τελικού κυπέλλου το Παγκρήτιο, το Πανθεσσαλικό και το Παμπελοποννησιακό.

Στην ίδια συνέντευξη κάλυψε τον Φρόιντφελντ που τον περισσότερο καιρό από τότε που προσλήφθηκε ως πρόεδρος της ΚΕΔ είναι στη χώρα του, ενώ αποκάλυψε τα βήματα που έχουν γίνει για το προπονητικό κέντρο των εθνικών ομάδων.

Μεταξύ άλλων είπε μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ και στον Δ. Μαλισιώβα:

Για την απουσία του Φρόιντφελντ από την Ελλάδα: Δεν είναι τακτοποιημένος όσον αφορά τη δική του απασχόληση στη Σουηδία. Είναι επικαφαλής όλου του αθλητικού έργου σε δήμο και δεν μπορεί να τους αφήσει στα κρύα του λουτρού. Τέλη Δεκεμβρίου θα εγκατασταθεί με τη σύζυγό του εδώ. Ασχολείται και παρακολουθεί. Και ο Μπένετ δεν ήταν συνεχώς εδώ.

Για τις δηλώσεις Δανιήλ για τα υποψήφια γήπεδα για τον τελικό κυπέλλου (Παγκρήτιο, Πανθεσσαλικό, Παμπελοποννησιακό) και την υφιστάμενη προκήρυξη:  Δεν μπορούμε να μιλάμε για την έδρα του τελικού όταν δεν ξέρουμε ποιες ομάδες θα προκριθούν. ΜΈχρι πριν λιγα χρόνια ΠΑΟΚ και Αρης έπαιζαν στην Αθήνα. Αυτό άλλαξε πέρυσι.

Για την κλήρωση της έδρας των μπαράζ στο nations League: Δεν θα αντιμετωπίουμε ιδιαίτερο πρόβλημα αν φυσικά δεν υποτιμήσουμε αυτές τις δύο ομάδες. Αν παίξουμε όπως με τη Γαλλία θα περάσουμε και θα πάμε στο EURO.

Για περίπτωση μη παραμονής του Πογιέτ αν η Εθνική προκριθει στο EURO: Αυτό θα ήταν ανέκδοτο. Δεν μπορεί να γίνει.

Για τον προπονητικό κέντρο των εθνικών ομάδων: Έχουμε κάνει αυτά που θα έρπεπε. Έχουμε συγκεντρώσει το ποσό που είναι 8 εκάτ. ευρώ. Πρέπει να βρεθούν δύο χώροι που έχουν βρεθεί και έχουν ελεγχθεί από την UEFA. H προέγκριση έχει γίνει.

Διαβάστε ακόμα:

Έδρα τελικού Κυπέλλου: Για τρία υποψήφια στάδια κάνει λόγο ο Δανιήλ, άλλα προβλέπει η προκήρυξη κυπέλλου!

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή