Βακάλης: “Αν δε συνεχίσουμε με Πογέτ να δώσουμε τα κλειδιά στον Σάντος ως τεχνικό διευθυντή όλων των εθνικών ομάδων”

Print Friendly, PDF & Email

Ο τέως αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Ν. Βακάλης, με ανάρτηση στο facebook παίρνει θέση στο τί πρέπει να γίνει στις εθνικές ομάδες σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Πογέτ:

“Μερικές ταπεινές σκέψεις κ σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης μου.

Αν η Ομοσπονδία κ για τους δικούς της (ασόβαρους) λόγους δεν θελήσει να ανανεώσει τον Πογέτ ( σε κάθε περίπτωση μετά τα μπαράζ) κ αν πραγματικά θέλουμε ΟΛΟΙ να δούμε σοβαρά την αναδιοργάνωση των Ε.Ο μας ( όλων), τότε η Ομοσπονδία πρέπει να δώσει τα κλειδιά των Ε.Ο στον Σάντος.
Οχι όμως σαν Προπονητή. Αλλά σαν Τεχνικό Διευθυντή ΟΛΩΝ των ΕΘΝΙΚΩΝ μας Ομάδων.
Αυτός να επιλέξει τους προπονητές, αλλά κ τους συντονιστές κ τα team όλων των Ε.Ο μας, αυτός κ να καταστρώσει έναν επικαιροποιημένο σχεδιασμό κ σε βάθος τουλάχιστον πενταετίας, για τις υποδομές του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Απ τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Ε.Ο ( Μ.Ο) μέχρι την Εθν. Ανδρών.
Το είχε αρχίσει, δεν τον αφήσαμε …, ας του κ ας μας …δώσουμε την ευκαιρία να πάμε μπροστά με σοβαρό σχεδιασμό , σοβαρότητα κ υπευθυνότητα. Κ ο λόγος του να είναι ΝΟΜΟΣ!!
Μόνο αυτός μπορεί να περιχαρακώσει τον χώρο, να επιβάλει σοβαρότητα, πειθαρχία κ προσήλωση στούς στόχους, χωρίς να κοιτάζει κ ν ακούει δεξιά κ αριστερά….
Ολα αυτά τα εκφράζω μετά λόγου γνώσεως , γνωρίζοντας πολύ καλά το «περιβάλλον» των Ε.Ο , αλλά κ το τι εστί Σάντος κ την επίδραση κ την επιμονή που ασκεί στα θέλω του..
Κ επαναλαμβάνω…, όλα αυτά μόνο στην περίπτωση που δεν συνεχίσουμε με Πογέτ αν προκριθούμε στο Euro…, κάτι που είναι ευχή όλων μας ( η πρόκριση)!”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή