ΑΕΚ: Στήριξε την επιλογή Μπένετ και τώρα απορεί… “γιατί ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος”!

Print Friendly, PDF & Email

Aνακοίνωση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αποπροσανατολιστική και προδήλως εντυπωσιοθυρική εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή τον ορισμό και την αντικατάσταση του διαιτητή Σιδηρόπουλου από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ που στήριξε την επιλογή του Μπένετ για τη θέση του προέδρου της ΚΕΔ και του υπεύθυνου ορισμού διαιτητών αναρωτιέται “γιατί ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος;”, ενώ γνωρίζει ποιός όρισε το Σιδηρόπουλο και ποιός ψήφισε υπέρ του (πάντως όχι ο Παναθηναϊκός…).

Όμως αντί κατά του προέδρου της ΚΕΔ, κατασκευάζει εχθρούς. Στρέφεται κατά του ΜΜΕ του Αλαφούζου που αποκάλυψε τον ορισμό επιχειρώντας να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον, παριστάνει το θύμα υποστηρίζοντας ότι δέχεται μπούλινγκ και προχωρά σε καταγγελίες περί οργανωμένου σχεδίου αποσταθεροποίησης.

Το μόνο που δε είπε είναι ότι την ΕΠΟ και την ΚΕΔ τις στηρίζει ο… Παναθηναϊκός και όχι η ίδια.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Με οργή παρακολουθούμε όλα όσα διαδραματίζονται από το απόγευμα της Τετάρτης(7/9) όσον αφορά τον επικείμενο αγώνα μας με τον Παναθηναϊκό.

Ένα οργανωμένο bullying για το θέμα της διαιτησίας με έμμεση -και από κάποιες πλευρές και άμεση- στοχοποίηση της ΑΕΚ, το οποίο ξεκίνησε με μία πρωτοφανή στα χρονικά διαρροή σε Μέσο ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία μάλιστα την επόμενη μέρα επιβεβαιώθηκε από τους ορισμούς!

H AEK στήριξε το μέτρο του ορισμού ξένων διαιτητών στα σημαντικά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος από την πρώτη μέρα εφαρμογής του, παρά το γεγονός πως είτε μιλάμε για ξένους είτε για Έλληνες διαιτητές παραμένουμε η ομάδα που έχει αδικηθεί όσο καμιά άλλη όλα αυτά τα χρόνια. Φτάσαμε στο σημείο να μείνουμε ακόμα και εκτός Ευρώπης την προηγούμενη σεζόν, όταν εκτός από τα δικά μας λάθη, πληρώσαμε ακριβά και τις εχθρικές διαιτησίες στα περισσότερα παιχνίδια.

Παρόλα αυτά, εννοείται πως πάντοτε συμφωνούσαμε με τον ορισμό ξένων διαιτητών, όπως ήμασταν σύμφωνοι εξαρχής και τώρα να διευθύνει ξένος ρέφερι τον προσεχή αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Κάτι που η ΠΑΕ ΑΕΚ διατράνωσε και ψήφισε και κατά τη σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Είναι σαφές ότι βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και καιρό οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης με στόχο να τιναχτεί το πρωτάθλημα στον αέρα από όσους φοβούνται να παίξουν ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο.

Γιατί ορίστηκε λοιπόν ο Σιδηρόπουλος;

Γιατί και από ποιον διέρρευσε από το βράδυ της Τετάρτης ο συγκεκριμένος ορισμός σε Μέσο ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού; Ποιοι είχαν συμφέρον από αυτή τη διαρροή;

Η επιχείρηση για τη δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας εν όψει του αγώνα της Λεωφόρου δεν φοβίζει την ΑΕΚ. Τη δυναμώνει και τη συσπειρώνει.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να πάρουν τα αναγκαία μέτρα για τη προστασία της ισονομίας και την αποτροπή της εξόφθαλμης προσπάθειας επηρεασμού των αξιωματούχων του αγώνα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή