ΑΕΛ: “Ο Κλάτενμπεργκ θα κάνει τους Περέιρα, Κουκουλάκη, Τριτσώνη, Παπαδόπουλο και Ζαχαριάδη να μοιάζουν στον Ιησού Χρηστό”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στη Λάρισα της ΑΕΛ με 1-0 χάρη σε εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε ο Χασάν. Κατά τη διάρκεια του αγώνα η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις του διαιτητή Τζοβάρα.

Αναλυτικά:

“Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο.

Αυτό είναι κοινωνική ντροπή.

Με διαιτητή τον Τζοβάρα από τη Λαμία, με VAR τον Παπαδόπουλο που μαζί με τον Ζαχαριάδη έχουν παίξει σε 28 παιχνίδια τη Λαμία και τον Παναιτωλικό.

Πως είναι δυνατόν να διεκδικήσεις αποτέλεσμα, εάν είσαι μία τίμια ομάδα;

Mόνο αν είσαι πλέον ομάδα της παράγκας μπορεί να παίζεις στην Super League.

O Κλάτεμπεργκ θα κάνει τον Περέιρα, τον Κουκουλάκη, τον Τριτσώνη, τον Παπαδόπουλο και τον Ζαχαριάδη να μοιάζουν στον Ιησού Χριστό”.

Χατ τρικ ανακοινώσεων η ΑΕΛ

Λίγο αργότερα ο Αλέξης Κούγιας με προσωπική του δήλωση τόνισε πως κανονικά η ΑΕΛ δεν έπρεπε να κατέβει στο δεύτερο ημίχρονο: «Κανονικά για να ξεφτιλίσουμε το σύστημα, έπρεπε να μην κατέβουμε στο δεύτερο ημίχρονο και να τα παρατήσουμε. Αλλά ας είναι καλά ο γιός μου ο Χρίστος και όποιος θέλει να του δώσω να διαβάσει τα μηνύματα», έγραψε σχετικά.

Η ΑΕΛ εξέδωσε και νέα ανακοίνωση διαμαρτυρίας: “Το συνεργείο δουλεύει ακατάπαυστα. 4η κίτρινη κάρτα στον Jakimovski για να μην παίξει στο πρώτο ματς των play-out, σε μαρκάρισμα ώμο με ώμο.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή