Πρωτοφανής επίθεση του προέδρου της Παναχαϊκής στους παίκτες: “Τουρίστες και χωρίς μπέσα”

Print Friendly, PDF & Email

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε στην Ιεράπετρα από τον ΟΦΙ με 1-0 για την 14η αγωνιστική της SL2 και έμεινε στην έκτη θέση, 10 βαθμούς πίσω από την κορυφή, όπου βρίσκεται ο Εργοτέλης.

Αμέσως μετά το ματς, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Γιώργος Μπάρλος, με ανάρτησή του στα social media έκανε σφοδρή επίθεση κατά των παικτών.

Αναλυτικά:
«22-2-2020 η ομάδα μας κατέρρεε προς το α τοπικό. Με υπεράνθρωπες προσπάθειες και δαπανώντας τεράστια ποσά καταφέραμε να στήσουμε μία δομή μ’ όλες τις παροχές προς τους παίκτες και την ομάδα γενικότερα, καθώς επίσης να έχουμε αποπληρώσει και το 60 -70 τοις εκατό των ενεργών συμβολαίων για τη φετινή σεζόν ενώ δεν υπήρχε καν πρωτάθλημα.

Δίνω το λόγο της τιμής μου ότι αυτοί οι τουρίστες που δε σέβονται ίχνος από την ιστορία της ομάδας μας και από τους κόπους της εν λόγω διοίκησης θα παραδειγματιστούν έτσι όπως τους αρμόζει, τα λόγια τελείωσαν καθώς τελείωσε και η υπομονή όλων μας. Η διοίκηση τους έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη και σαν αντάλλαγμα λάβαμε την αδιαφορία τους και τη μετατόπιση ευθυνών.

Τώρα λοιπόν θα δουν όλοι τους την άλλη όψη μου αυτή που ποτέ δεν ήθελα να τους δείξω. Με λυπεί να βλέπουμε παίκτες χωρίς εγωισμό και μπέσα . Λυπάμαι πραγματικά αλλά τώρα θα λυπηθούν και αυτοί μαζί με όλους εμάς , τα λόγια και οι υποσχέσεις έλαβαν τέλος σήμερα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή