“Αυτό που ισχύει είναι ότι η ΕΠΟ αποδεικνύεται αναξιόπιστη”

Print Friendly, PDF & Email

Ο νομικός Σπύρος Χριστοφορίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την απόφαση του CAS να επιστρέψει στον Άρη τους έξι βαθμούς.

«Επιλέγει να «εκτεθεί» το ίδιο το CAS κρατώντας το ίδιο την υπόθεση γιατί αντιλαμβάνεται ότι η απονομή αθλητικής δικαιοσύνης στην Ελλάδα γίνεται με μάρτυρες που άλλοτε θεωρούνται αξιόπιστοι και άλλοτε αναξιόπιστοι.

Θεωρήθηκαν αναξιόπιστοι ο Λάσκοφ και ο ατζέντης του και άλλοι πιο αξιόπιστοι. Αυτή η απόφαση απαλλάσσει τον Άρη από έναν Γολγοθά.

Στην περίπτωση της πολυιδιοκτησίας σας θυμίζω ότι έστειλε την υπόθεση πίσω στην Εφέσεων. Το CAS βλέπει λάθη και τη στέλνει πίσω για να εξεταστούν με ένα δεσμευτικό σκεπτικό»

«Είναι μία υπέρβαση που ανοίγει δρόμους στην αθλητική δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Από την ενημέρωση που έχω, είναι πως διαπιστώθηκε ότι η περίπτωση είναι εξώφθαλμη και δεν υπήρχε κανένα κίνητρο του Άρη.

Αυτό που νομιμοποιείται ο Άρης να κάνει είναι μία αγωγή στα αστικά δικαστήρια και να ζητήσει ένα ηχηρό ποσό όπως το 1 εκατ. ευρώ για την όποια ταλαιπωρία-αγωνία που υφίσταται ο οργανισμός από το καλοκαίρι και μετά.

Το ίδιο μπορεί να κάνει και ο Άκης Μάντζιος, γιατί αν ήταν από την αρχή στο σακούλι οι βαθμοί θα αντιμετωπιζόταν διαφορετικά από τον κόσμο και την διοίκηση.

Η σημερινή βαθμολογία δεν έχει την ίδια ανάγνωση με την προηγούμενη. Αυτό που ισχύει είναι ότι η ΕΠΟ αποδεικνύεται αναξιόπιστη, παρά τους τακτικούς δικαστές από το 2015 και μετά».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή