Αλαλούμ με το μητρώο – Αιχμές της ΓΓΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για μη πιστή τήρηση της εγκυκλίου Αυγενάκη!

Print Friendly, PDF & Email

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έδωσε άδεια τέλεσης αγώνων σε σωματεία που φέρονται να μην πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου για ν’ αγωνιστούν στα τοπικά πρωταθλήματα και συγκεκριμένα σε αυτά που διοργανώνει η ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Το σωματείο Ολυμπιακός Αναλήψης κατήγγειλε ότι κακώς ορίστηκε ο αγώνας του με το σωματείο Σπερχογεία, επειδή το σωματείο αυτό δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου.

Μεταξύ της Περιφέρειας Πελοπονήσου, που έδωσε άδεια τέλεσης αγώνα και το αρμόδιο τμήμα της ΓΓΑ υπήρξε αλληλογραφία για το θέμα.

Το SoccerPlus φέρνει στη δημοσιότητα την απάντηση της ΓΓΑ προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Μια απάντηση που αφήνει σαφείς αιχμές για τον τρόπο που εφαρμόζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου την εγκύκλιο Αυγενάκη, σχετικά με τα σωματεία που έχουν δικαίωμα χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν στο δημόσιο και στα οποία πρέπει να εκδίδεται άδεια τέλεσης αγώνα.

Ωστόσο, παρότι η ΓΓΑ επί της ουσίας θεωρεί εσφαλμένη την εφαρμογή του νόμου από την Περιφέρεια Πελποννήσου, εντούτοις στην απάντησή της προς τον Ολυμπιακό Ανάληψης αναφέρει ότι η Σπερχογεία “λογίζεται ως αναγνωρισμένο σωματείο” με απόφαση του… 1980 οποότε αναγνωρίστηκε ως “φίλαθλο σωματείο”!

Διαβάστε ακόμα:

“Σαμποτάζ” της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον Αυγενάκη: Έδωσε άδεια τέλεσης αγώνα σε “εκτός νόμου” ομάδες!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή