«Αν τολμήσεις να έρθεις στην Τούμπα τότε είσαι νεκρός, όπως ο ‘Αλκης»

Print Friendly, PDF & Email

“Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε καταγγελία του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή του ‘Αρη, Ζίριους Ουίλιαμς, ότι δέχθηκε απειλητικά μηνύματα στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικό δικτύωσης (Instagram), μετά τη νίκη της ομάδας του την Μεγάλη Τετάρτη στο ντέρμπι της Basketleague κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση από την διεύθυνση αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης με διερευνώμενο αδίκημα αυτό της απειλής και με τις επιβαρυντικές διατάξεις που προβλέπει ο Αθλητικός Νόμος.

Σε ανάρτηση που έκανε ο αθλητής στο λογαριασμό του, κοινοποίησε ένα από τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε. Σε αυτό αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως «…αν τολμήσεις να έρθεις στην Τούμπα τότε είσαι νεκρός, όπως ο ‘Αλκης».

Ο Αμερικανός φόργουορντ αρκέστηκε να σχολιάσει ότι «υποθέτω ότι αυτό συμβαίνει μετά από κάθε ντέρμπι» και πρόσθεσε ότι «αυτό είναι απλά ένα από τα μηνύματα», υπονοώντας ότι δέχθηκε κι άλλες

οχλήσεις. Εξάλλου στις αστυνομικές αρχές και τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προσέφυγε η ΚΑΕ Άρης προκειμένου να εντοπιστεί και να τιμωρηθεί αυτός που απείλησε, τη ζωή του καλαθοσφαιριστή, Ζίριους Ουίλιαμς.”

Πηγή: Τύπος της Θεσσαλονίκης

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή