Απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια για 15 μέρες στον υπεύθυνο ασφαλείας του Άρη από το Πειθαρχικό όργανο

Print Friendly, PDF & Email

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια για δεκαπέντε μέρες τον υπεύθυνο ασφαλείας του Άρη, Π. Κεφαλίδη, επειδή στον αγώνα με τον Παναιτωλικό είχε απευθυνθεί με βρισιές στον διαιτητή του αγώνα Βάτσιο.

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν Άρης και Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Α/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/02/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 14/02/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων διακοσίων πενήντα (5.250,00) ευρώ.

Β/ ΠΑΕ Άρης, Π. Κεφαλίδης (Υπ. Ασφαλειας): «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/02/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 14/02/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ τη χρηματική ποινή των χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον Π. ΚΕΦΑΛΙΔΗ τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή