Παπαϊωάννου: “Τώρα κι εγώ θα πληρώνω τις επιταγές μου όποτε το θυμάμαι” (video)

Print Friendly, PDF & Email

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας» για την πορεία της Λαμίας στο δεύτερο γύρο και την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου επί της προσφυγής της ΑΕΛ κατά της ΕΙΜ/ΕΠΟ για την ανάκληση των δελτίων.

«Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές και το πήραν πάνω τους. Μαζί με τον προπονητή, δίνουν μάχη για την παραμονή. Θα πρέπει ο κόσμος να ξέρει -πως παρά τα όσα λέγονται από τρίτους- με τον κ. Γρηγορίου συναντηθήκαμε πρώτη φορά στην Γραβιά, δύο μέρες πριν έρθει στην ομάδα. Είχε πρόταση από το εξωτερικό αλλά

Ο ίδιος το πίστευε πολύ και τότε άρχισα να το πιστεύω και εγώ, γιατί μέχρι τότε η ομάδα ήταν σε κακή θέση και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Είναι επίτευγμα του προπονητή όλο αυτή, γιατί πίστευε στα παιδιά. Γι’ αυτό τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και αυτόν και τα παιδιά.

«Εμείς δεν είχαμε καμία αντιδικία και κανένα δικαστήριο. Παρασταθήκαμε, γιατί είχαμε έννομο συμφέρον. Εμείς είχαμε προετοιμαστεί να παίξουμε και προέκυψε η γνωστή ιστορία με τα δελτία της ΑΕΛ.

Εκ των υστέρων φάνηκε πως η ΑΕΛ δεν ήθελε να παίξει το παιχνίδι εκείνη τη μέρα. Είχε ένα δύσκολο πρόγραμμα, προερχόταν από ένα ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ εμείς είχαμε ξεκούραστη εβδομάδα.

Τα γεγονότα αποδεικνύουν πως κάτι ήξεραν στην ΑΕΛ. Κι αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, ο οποίος επέμενε εξ αρχής ότι το ματς θα γίνει. Με αποκορύφωμα την ανακοίνωση που έβγαλε πριν λίγες ημέρες ότι θα μου κοπούν τα γελάκια. Το θέμα είναι πως η ΑΕΛ κατάφερε αυτό που τη συμφέρει.

Άλλαξε το πρόγραμμα και πιθανότατα θα το βάλει ανάμεσα σε πολύ δύσκολο πρόγραμμα για εμάς, με συνεχόμενα παιχνίδια. Αν παίζαμε εκείνη τη μέρα, είχαμε το μομέντουμ, θα έτρωγαν τρία γκολ και θα έφευγαν.

Όπως εξελίσσεται τώρα, επιβαρύνεται πολύ το πρόγραμμα μας. Έχουμε κάθε τρεις ημέρες έχει αγώνα και πολλά ταξίδια. Όλα τα αναβληθέντα παιχνίδια μας φέτος, έχουν αναβληθεί με υπαιτιότητα των άλλων.

Με εξαίρεση το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε πριν το εντός με την ΑΕΛ εξαιτίας του κορονοϊού και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που έγινε την αμέσως επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία.

Η Λαμία δεν βρίσκεται στα κέντρα αποφάσεων. Την στηρίζει ο κόσμος που την αγαπάει και εγώ με όποιες δυνάμεις έχω. Κι έχει αποδειχθεί ότι τα κέντρα αποφάσεων βγάζουν αποφάσεις κατά της Λαμίας. Όπως είχε συμβεί και στην υπόθεση Μουμίν που είχε έρθει στα γραφεία μας το χαρτί της τιμωρίας του λίγη ώρα πριν παίξουμε.

Αυτή η ομάδα δεν έχει τη στήριξη των κέντρων αποφάσεων, που επηρεάζουν τα πράγματα. Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας παρουσιαζόταν σίγουρος για την έκβαση εδώ και πέντε μέρες. Δεν μας είπε δημόσια πως το ήξερα. Τώρα κι εγώ θα πληρώνω τις επιταγές μου όποτε το θυμάμαι.

Σίγουρα αυτοί που έβγαλαν αυτή την απόφαση και οι ίδιοι δεν την στήριξαν, θα βρεθούν κάποια στιγμή από εμένα στο εδώλιο. Όχι οι άνθρωποι της Λάρισας, αλλά κάποιοι άλλοι κύριοι που παίρνουν παχυλούς μισθούς και κοπροσκυλιάζουν.

Απλά είναι περίεργο που κάποιοι ήξεραν την απόφαση εδώ και πέντε ημέρες».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή