Απίστευτο: H ΕΠΟ παρέπεμψε στη δικαιοσύνη τέσσερις ομάδες για οφειλές που δεν υπήρχαν!

Print Friendly, PDF & Email

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, βασιζόμενος σε ενημέρωση από την αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ άσκησε πειθαρχική δίωξη σε 25 ομάδες της SL2 για οφειλές που αφορούν την πληρωμή διαιτητών.

Όμως μια ημέρα πριν την εκδίκαση της υπόθεσης έκανε ορθή επανάληψη της δίωξης έπειτα από έγγραφο της διεύθυνσης οικονομικών από το οποίο προέκυψε ότι τέσσερις από αυτές τις ομάδες, μεταξύ των οποίων και η ΑΕΚ Β, είχαν ήδη εξοφλήσει τα έξοδα διαιτητσίας.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

“Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2 είχε καλέσει σε απολογία 24 ΠΑΕ για την Τετάρτη 23.3.2022, μετά από πειθαρχική Δίωξη που άσκησε ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας της ΕΠΟ για τα έξοδα διαιτησίας.

Περαιτέρω στις 22.3.2022 ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας της ΕΠΟ αποστέλλει προς το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2, εκ νέου ορθή επανάληψη της ως άνω δίωξης, μετά από έγγραφο της Διεύθυνσης Οικονομικών της ΕΠΟ, αναγράφοντας σε αυτήν 25 ΠΑΕ, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων ομάδων, οι οποίες είχαν ήδη εξοφλήσει τα έξοδα διαιτησίας τους (ΠΑΕ ΑΕΚ Β, ΠΑΕ Καλλιθέα, ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ΠΑΕ Τρίγλια Π.Ο.).

Κατόπιν αυτού, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο προέβην σε κατάργηση της δίκης και με βάση την ορθή επανάληψη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ, κάλεσε τις 25 ΠΑΕ για την Παρασκευή 8.4.2022 και ώρα 12:30.

Σημειωτέων:
Οι ΠΑΕ ΑΕΚ Β, ΠΑΕ Καλλιθέα, ΠΑΕ Νίκη Βόλου και ΠΑΕ Τρίγλια Π.Ο. έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους προς την ΕΠΟ.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή