ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 15 έως τις 21 Μαρτίου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 17 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε έντεκα αγώνες από τη Serie A, την πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας, της Αργεντινής και της Κροατίας, τη League Οne και τη League Two της Αγγλίας, τη δεύτερη και την τρίτη κατηγορία της Ιταλίας, τη League One της Σκωτίας και το
Κύπελλο Σουηδίας, έπαιξε το σύστημα 8-9-10-11 και με 58 ευρώ κέρδισε 24.902,25 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, στις ελληνικές ιπποδρομίες στο Markopoulo Park, στο Τετραπλό (τέσσερις πρώτοι ίπποι με τη σωστή σειρά) ένας νικητής από την Καλλιθέα κέρδισε 1.139,25 ευρώ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από την 1 η έως τις 7 Μαρτίου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 17 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε επτά αγώνες από το Κύπελλο Ιταλίας, την πρώτη κατηγορία του Μεξικού, την Τσάμπιονσιπ της Σκωτίας, τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας και της Ιταλίας, έπαιξε το σύστημα 4-6-7 και με 17,25 ευρώ κέρδισε 12.351,33 ευρώ.