Μπαλτάκος: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν τόσο πολύ τον Κλάτενμπεργκ – Θα γίνουν αλλαγές προσώπων στην ελληνική ΚΕΔ

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τ. Μπαλτάκος μίλησε στον Over FM Πάτρας 104,1, μετά τις ανμτιδράσεις που υπήρξαν χθες στη Λίγκα για την επιλογή του Μπένετ.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για τη ρήξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δεν το βλέπω έτσι. Υπάρχει νομικό και καταστατικό πλαίσιο και αυτό θα ακολουθηθεί αυστηρά».

Για το θέμα του αρχιδιαιτητή: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν τόσο πολύ τον Κλάτενμπεργκ. Αν τον θέλουν για τεχνικό σύμβουλο, αφορά τους ίδιους, αυτοί θα τον πληρώνουν, εφόσον κάτι δεν συγκρούεται με το καταστατικό της ΕΠΟ».

Για τις γενικότερες αλλαγές στην ΚΕΔ: «Θα το δούμε με τον κ. Μπένετ, αλλά θεωρώ ότι θα γίνουν αλλαγές προσώπων και στην ελληνική ΚΕΔ».

Για τις δικαστικές αποφάσεις: «Η απόφαση του CAS είναι δύσκολη και έχουμε ζητήσει τη συνδρομή της επιτροπής συμμόρφωσης όπου προεδρεύει Αρεοπαγίτης. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν όλα».

Για τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης: «Oι αποφάσεις μας θα είναι στην κατεύθυνση της προστασίας του αυτοδιοίκητου. Αν όμως κάποια από τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης είναι σωστές, τότε μπορεί να την ακολουθήσουμε. Είναι όπως τότε με την τρόικα που λέγαμε στην κυβέρνηση, ότι αν είναι κάτι σωστό θα το κάνουμε».

Για τα πρωταθλήματα: «Μόνο η ΕΠΟ μπορεί να κάνει αναδιάρθρωση. Η δική μου εισήγηση είναι να ανεβαίνουν σίγουρα οι δύο πρωταθλητές από τη Super League 2 και οι δεύτεροι να παίζουν μπαράζ».

Για τον «πάγο» που έβαλε ο Κλάτενμπεργκ στις ΕΠΣ Βοιωτίας και Αχαΐας: «Εντάξει, δεν έχει κανένα νόημα αυτή η δήλωση του Κλάτενμπεργκ, ούτε ευσταθεί».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή