Ραντεβού με την τύχη και στις διακοπές με τις συνεχόμενες κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ

Κωνσταντίνος Κατσαρέλης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Κηφισιά
Print Friendly, PDF & Email

 Σε καλοκαιρινή διάθεση μπαίνει το ΤΖΟΚΕΡ ακολουθώντας τους παίκτες και στις διακοπές, ανεξαρτήτως χρονικής διάρκειας και προορισμού. Το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής σε συνεχόμενες κληρώσεις, λύνοντας τα χέρια σε όσους απουσιάζουν με άδεια, καθώς μπορούν να διεκδικούν όλα τα έπαθλα και να συμμετέχουν σε όλα τα τζακ ποτ.

Συνεχόμενες κληρώσεις στο ΤΖΟΚΕΡ

Ο κ. Κωνσταντίνος Κατσαρέλης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Κηφισιά, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 157, τονίζει: «Οι πρώτες διακοπές του καλοκαιριού έχουν ήδη ξεκινήσει και ο κόσμος που επισκέπτεται το κατάστημά μας φροντίζει να συμμετέχει σε όλες τις κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ για το διάστημα που θα απουσιάζει. Πολλοί παίκτες παίζουν τα ίδια νούμερα σε κάθε κλήρωση και έτσι οι συνεχόμενες κληρώσεις τους προσφέρουν ευκολία. Η διαδικασία για να μην χάσει κάποιος καμία από της τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ είναι πολύ εύκολη. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει νούμερα και μετά να συμπληρώσει το πεδίο με τις συνεχόμενες κληρώσεις που επιθυμεί στο δελτίου του».

Συνεχόμενες κληρώσεις στο ΤΖΟΚΕΡ

Το κατάστημα του κ. Κατσαρέλη λειτουργεί από το 2015 και, σύμφωνα με τον ίδιο, τα καλοκαίρια και γενικά στις περιόδους των διακοπών αρκετοί είναι αυτοί που προτιμούν να συμμετέχουν στο ΤΖΟΚΕΡ μέσω των συνεχόμενων κληρώσεων. «Κάθε φορά που έρχονται διακοπές και ο κόσμος φεύγει με άδεια παίζει ΤΖΟΚΕΡ με συνεχόμενες κληρώσεις, ειδικά το καλοκαίρι που απουσιάζει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Κάθε χρονιά, υπάρχουν πελάτες που πριν ξεκινήσουν για το λιμάνι ή το αεροδρόμιο, κάνουν μια στάση στο κατάστημά μας για να παίξουν ΤΖΟΚΕΡ με μεγάλο αριθμό συνεχόμενων κληρώσεων», σημειώνει ο κ. Κατσαρέλης

Το κατάστημα ΟΠΑΠ στην Κηφισιά

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή