Μπέος: Τους όρους τους βάζει αυτός που ελέγχει την ΕΠΟ – Ο Μαρινάκης έχει ξεφύγει πολύ

Print Friendly, PDF & Email

Για την προεδρία της Super League που ανέλαβε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τη δήλωση του «με τις «φουστανέλες» που φορούν κάποιοι» μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη δήλωση με τις φουστανέλες: «Έχω μάθει να κοιτάω μπροστά. Υπάρχει μια πικρία. Όταν δίνεις τα χέρια με κάποιους ανθρώπους και μετά γίνεται κάτι άλλο, υπάρχει απογοήτευση. Η ζωή είναι ένα σχολείο, μου είχε πει κάποιος στην Αμερική. Καλή τύχη σε όλους. Όλοι κρινόμαστε. Δεν θα σχολιάσω γιατί άλλαξαν τη γνώμη τους. Όλοι κρινόμαστε με τις πράξεις και τα έργα μας. Η πορεία θα δείξει. Θεωρούσα ότι αν κάποιες ομάδες γίνουν μια γροθιά για το καλό του ποδοσφαίρου θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Τώρα, καλή τύχη. Είμαι θυμωμένος με τον Παπαϊωάννου. Απέσυρε την υποψηφιότητα του, πούλησε άτομα και δεν εκτέθηκε ο Αλαφούζος που θα έπρεπε να ψηφίσει Μαρινάκη».

Για τη στήριξη της Κυβέρνησης σε Μαρινάκη: «Δεν το ξέρω αυτό. Εμένα δεν με πήρε κάποιος. Όποιος παράγοντας δέχθηκε πολιτική παρέμβαση ας βγει να το πει».

Για την προεδρία Μαρινάκη: «Υπάρχει ένα στοίχημα από πλευράς Μαρινάκη. Έχει να αποδείξει ότι αυτός είναι το άλφα και το ωμέγα ώστε να ενώσει τις δυνάμεις για το καλό του ποδοσφαίρου. Αν το κάνει θα του βγάλω το καπέλο. Κρατάω κάποιες επιφυλάξεις πάντως».

Επιπλέον, τόνισε: «Στην Ελλάδα τους όρους τους βάζει αυτός που ελέγχει την ΕΠΟ. Λυπάμαι πολύ αν θέλουμε τέτοιο ποδόσφαιρο. Διαφορετικά ελάτε να σπάσουμε αυγά, να κάνουμε ομελέτα».

Για το αν είναι ήττα Σαββίδη – Μελισσανίδη η εκλογή Μαρινάκη: «Ο Μαρινάκης έχει ξεφύγει σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο πολύ. Δεν έχασε το πρωτάθλημα με ομάδα που σερνόταν πέρυσι, τα άλλα τα πήρε γιατί ήταν καλύτερος. Οι ομάδες δεν διοικούνται από μακριά και αν διοικούνται επιλέγονται ανθρώποι με εμπειρία και ικανότητα. Ο Ιβάν είναι ένας άνθρωπος που άλλαξε τον ΠΑΟΚ προς το καλύτερο αλλά το τελευταίο διάστημα είναι και δεν είναι. Αυτό φυσικά και θα έχει επιπτώσεις στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ξέρει καλύτερα εκείνος, όμως. Θα ήθελα ενεργούς Σαββίδη και Μελισσανίδη».

Για τη δικαίωση του Άρη: «Πού το είδες αυτό; Έγινε πολιτική παρέμβαση από το εξωτερικό από παράγοντα που είναι Αρειανός. Ναι, από τον Σχοινά. Έγινε κανένας έλεγχος από την UEFA; Είπε απλά να δοθεί η άδεια. Τίποτα δεν είδαν. Αν τα έβλεπαν, Παναγιά βοήθεια. Δικαίως κέρδισε τους βαθμούς μέσα στο γήπεδο ο Άρης αλλά δεν μπορεί από τους 14 φακέλους να υπάρχουν άλλοι νόμοι για τη μια ομάδα. Δείτε τη φωτογραφία του Καρυπίδη μετά τη νίκη επι της ΑΕΚ. Ήταν χαρούμενος, είχε πάρει το πράσινο φως. Καλή τύχη λοιπόν στον Άρη. Αν ψάχνετε για μ@λ@κες, ψάξτε αλλού».

Για τη φιλία με Καρυπίδη: «Τα φιλαράκια παύουν να υπάρχουν όταν εμπλέκονται οικογένειες και προσωπικά δεδομένα. Ενόχλησε τον γιο μου και την επιχείρηση του. Δεν τους τιμά αυτό. Δεν τους λένε άδικα με αυτό το προσωνύμιο… Ένα γεια έχουμε, δεν χρειάζεται κάτι άλλο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή