Μπιτζούνη: Η θητεία μου στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δε με κατέστησε υπάλληλο

Print Friendly, PDF & Email

Επικυρώθηκαν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ τα μέλη του Διαιτητικού Δικαστηρίου και της Επιτροπής Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης.
Τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης, που προβλέπεται στην Ολιστική Μελέτη αλλά και του Διαιτητικού Δικαστηρίου, επικυρώθηκαν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, που έγινε το πρωί της Παρασκευής.

Μέλη της Επιτροπής εξελέγησαν οι Δημήτρης Βασιλικός, Χρήστος Λάλας, Διονυσία Μπιτζούνη, Νικόλαος Μπούρμπος και Κωνσταντίνος Στεργίου. Πρόεδρος της Επιτροπής ορίστηκε η Διονυσία Μπιτζούνη και αντιπρόεδρος ο Νικόλαος Μπούρμπος.

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο, μέλη αναλαμβάνουν η πρόεδρος Εφετών Κωνσταντίνα Παναγούλη, η πρόεδρος Εφετών Αικατερίνη Καρφάκη (ως τακτικά μέλη) και η πρόεδρος Εφετών Ιωάννα Δάμπαση ως αναπληρωματικό μέλος.

Ο εκπρόσωπος της ΟΥΕΦΑ, Λούκας Νίκολα, είπε για τον ρόλο της Επιτροπής Ελέγχου: «Η επιτροπή ελέγχου είναι ένα βασικό βήμα, είναι υπεύθυνη για την ΕΠΟ και την εποπτεία των εκλογών.

Η κα. Μπιτζούνη σημείωσε: «Σας θεωρώ όλους, συνεργάτες. Η ανάληψη των καθηκόντων μου αποτελεί σημαντική πρόκληση για μένα. Πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μου δεσμεύομαι να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια. Θα συμβάλω στην ανάπτυξη γόνιμης συνεργασίας με όλους τους εργαζόμενους στην ΕΠΟ. Η δικαστική μου εμπειρία σμιλεύτηκε από τη θητεία μου στο Διαιτητικό. Δεν με κατέστησε ποτέ υπάλληλο. Οι δυσκολίες και τα προβλήματα που θα προκύψουν δεν θα κάμψουν την θέληση μου. Η δουλειά είναι σοβαρή και υπεύθυνη. Ζητώ την στήριξη και τη συνεργασία όλων σας».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή