1 στα 3 δελτία κερδίζει στο νέο ΣΚΡΑΤΣ «Τίναξε την Μπάνκα»

Νέο ΣΚΡΑΤΣ «Τίναξε την Μπάνκα»
Print Friendly, PDF & Email

Ένα νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ, που υπόσχεται τις μεγαλύτερες πιθανότητες για κέρδη από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ, έχει προκαλέσει ενθουσιασμό ανάμεσα στους φίλους του παιχνιδιού.

Το νέο παιχνίδι «Τίναξε την Μπάνκα» είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες ημέρες σε καταστήματα ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες και επιλεγμένα σημεία λιανικής με 1 εκατομμύρια δελτία που κερδίζουν έως και 100.000 ευρώ.

Ο κ. Σπύρος Δρακόπουλος, συνιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τον κ. Σπύρο Δρακόπουλο, συνιδιοκτήτη ενός μοντέρνου καταστήματος ΟΠΑΠ στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Σίνα 2, «ο κόσμος δοκιμάζει την τύχη του στο νέο παιχνίδι συνεχώς. Το ΣΚΡΑΤΣ έχει ήδη μια πολύ μεγάλη γκάμα παιχνιδιών, για όλα τα γούστα, αλλά η τελευταία αυτή προσθήκη κάνει τη διαφορά. Σύμφωνα με την κατανομή των κερδών του, το συγκεκριμένο παιχνίδι μοιράζει πολλά συχνά κέρδη μέχρι και 50 ευρώ. Και φυσικά υπάρχει και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ, που πάντα είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες».

Νέο ΣΚΡΑΤΣ «Τίναξε την Μπάνκα»

Πώς θα «τινάξετε τη μπάνκα»

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Δρακόπουλου

Όπως εξηγεί ο κ. Δρακόπουλος, «Tο νέο παιχνίδι, που κοστίζει 5 ευρώ, προσφέρει σε κάθε δελτίο 16 ευκαιρίες για κέρδη με αντίστοιχες περιοχές για σκρατσάρισμα. Σκοπός του παίκτη είναι να ταιριάξει οποιονδήποτε από τους αριθμούς του με οποιονδήποτε τυχερό αριθμό,  από το επάνω μέρος του δελτίου, για να κερδίσει το αντίστοιχο ποσό. Εάν βρει το σύμβολο «x2», διπλασιάζει το ποσό, ενώ εάν βρει το σύμβολο «ΟΛΑ» κερδίζει και τα 16 ποσά του λαχνού».

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Δρακόπουλου

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή