Χαμός με δημοσιογράφο: «Είσαι αστυνομικός και καλύπτεις αυτούς που δέρνουν» (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Ένταση επικράτησε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής ανάμεσα στον Γενικό Γραμματέα Ειδικών Φρουρών Στράτο Μαυροειδάκο και δημοσιογράφο, για τα όσα συνέβησαν στην Νέα Σμύρνη.

Στο OPEN TV μίλησε την Δευτέρα (8/3) ο Στράτος Μαυροειδάκος.

Ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», όπου και κλήθηκε να μιλήσει για το επεισόδιο αστυνομικής βίας, το οποίο έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής (7/3) στην Νέα Σμύρνη.

Ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε. Αφορμή ήταν η αντιπαράθεση που υπήρξε ανάμεσα στον ίδιο και στον δημοσιογράφο της Αυγής Νίκο Σβέρκο. Η πρώτη ένταση υπήρξε όταν ο δημοσιογράφος είπε πως οι αστυνομικοί χτύπησαν παιδιά και οικογένειες, κάτι που από την πλευρά του ο εκπρόσωπος των Ειδικών Φρουρών έσπευσε να διαψεύσει.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να του πει: «Δεν ντρέπεσαι, είσαι αστυνομικός εσύ; Δεν έχεις πετάξει ακόμα την στολή», με τον εκπρόσωπο των Ειδικών Φρουρών να του απαντά σε έντονο ύφος λέγοντας του «Κύριε Σβέρκο δεν θα σας πω κάτι για την κόμη σας, αν πρέπει να ξυριστείτε ή τι πρέπει να κάνετε…».

Οι ατάκες αυτές όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσαν την επέμβαση των παρουσιαστών της εκπομπής. Ωστόσο λίγο αργότερα, η ένταση ανέβηκε εκ νέου, με τον Στράτο Μαυροειδάκο να λέει ότι ο νεαρός που ξυλοκοπήθηκε αντιστάθηκε. Η άποψη αυτή προκάλεσε την έκρηξη του Νίκου Σβέρκου, ο οποίος είπε: «Δεν ντρέπεσαι. Μόνο να δέρνετε ξέρετε».

Η αντίδραση αυτή είχε σαν αποτέλεσμα, ο μεταξύ τους καυγάς να μην τελειώσει εκεί, καθώς συνεχίστηκε όταν ρωτήθηκε πως γίνεται να μην αναγνωριστεί ο δράστης της επίθεσης που είχε προηγηθεί και ο αστυνομικός να συνομιλεί μαζί του. Αυτό το οποίο έριξε περισσότερο λάδι στην φωτιά ήταν το ότι τον ενημέρωνε ότι θα συλληφθεί κάτι που είχε σαν συνέπεια να υπάρξει μεταξύ τους κύκλος αντιπαράθεσης.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή