Δανιήλ εναντίον Δανιήλ: “Δεν έχω δει πουθενά σε ευρωπαϊκές χώρες οι μεγάλες ομάδες να μπαίνουν στους 16”!

Α. Δανιήλ - Πηγή: Youtube
Print Friendly, PDF & Email
Όντας προφανώς σε κρίση… αυτοκριτικής ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ Α. Δανιήλ στρεφέται κατά της ίδιας της επιτροπής της οποίας προεδρεύει και επομένως του ίδιου του του εαυτού, δηλώνοντας για τον τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου: Δεν έχω δει πουθενά σε ευρωπαϊκές χώρες οι μεγάλες ομάδες να μπαίνουν στους 16. Και στη φάση των 16 πρέπει να είναι μονοί οι αγώνες”.
Μόνο που αυτόν τον τρόπο διεξαγωγής Κυπέλλου “που δεν έχει δει πουθενά στην Ευρώπη” ο Δανιήλ, εγκρίνεται από το 2021 από  την Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, της οποίας ο Δανιήλ είναι μέλος από το Μάρτιο 2021, οπότε εξελέγη στην ΕΠΟ.
Δεν μπορεί, επομένως, να υποδύεται τον… παρατηρητή.
 Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5: 
 
Για τη συμφωνία με την Cosmote: «Έκλεισε μια τριετής συμφωνία για το Κύπελλο και η επόμενη διοίκηση θα έχει και τον τρόπο να διαχειριστεί και ένα συμβόλαιο για να προγραμματίσει και να κάνει πολλά πράγματα. Είναι μεγάλο όπλο. Αν θέλουμε να αναβαθμιστεί το Κύπελλο πρέπει οι μεγάλες ομάδες να μπουν τουλάχιστον μια φάση νωρίτερα. Δεν έχω δει πουθενά σε ευρωπαϊκές χώρες οι μεγάλες ομάδες να μπαίνουν στους 16. Και στη φάση των 16 πρέπει να είναι μονοί οι αγώνες». 
 
Για τις εκκρεμοδικίες που υπάρχουν: «Δυστυχώς στην Ελλάδα αυτό γίνεται. Για παιχνίδι που έγινε στις 13 Σεπτεμβρίου δεν έχει βγει τελεσίδικη απόφαση. Χάνουμε το δάσος βλέπουμε το δέντρο. Όταν έχεις τακτικούς δικαστές έξω από την ΕΠΟ αυτά γίνονται. Έξω έχουν τακτικούς δικαστές μες στις ομοσπονδίες και όλα αυτά λύνονται μέσα σε 15 μέρες». 
 
Για την έδρα του τελικού: «Μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου θα έχει λήξει το θέμα. Ήδη γίνονται συζητήσεις με τις διοικήσεις κάποιων γηπέδων και θα μπορέσουμε να το ανακοινώσουμε και πριν τη φάση των «8». Ο τελικός πρέπει να γίνει στην Ελλάδα σε ελληνικό γήπεδο. Αν πάλι έχουμε τα ίδια προβλήματα με πέρσι τι να πω. Ένα προς ένα τα γήπεδα βγαίνουν off. Δεν είναι κάτι επίσημο. Δεν είναι μόνο το Πανθεσσαλικό είναι και άλλα γήπεδα». Αν μπορεί να γίνει ένας τελικός Κυπέλλου στο εξωτερικό: «Αν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε, θα μπορούσε. Αλλά στην Ελλάδα δεν μπορούμε να τα βρούμε. Εδώ δεν ξέρουμε αν θα έχουμε τελικό κεκλεισμένων των θυρών. Ότι και να λέμε δεν έχει ουσία αυτή τη στιγμή. Ο Κώστας Χαλκιάς είπε αν ευχόμαστε στην Ελλάδα του 2024 να γίνει τελικός με κόσμο, τι να κάνουμε. Είναι πάνω από εκατομμύριο. Πάντα είναι στόχος άλλα δεν μπορείς να προσδοκίες έσοδα όταν δεν έχει κόσμο στο γήπεδο. Αυτά είναι αλληλένδετα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή