Τη Δευτέρα στο Markopoulo Park το 77ο Ελληνικό Ντέρμπι – Πέντε καθαρόαιμοι τριετείς διεκδικούν τον τίτλο του «χρυσού ίππου» για το 2023

Εντυπωσιακές αναμετρήσεις και αυτή τη Δευτέρα στο Markopoulo Park
Print Friendly, PDF & Email

Η σημαντικότερη κούρσα της χρονιάς, το 77ο Ελληνικό Ντέρμπι, αλλά και το Κύπελλο Αρτέμιδος, κλέβουν την παράσταση στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση, της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου, στο Markopoulo Park.

Στο 77ο Ελληνικό Ντέρμπι πέντε καθαρόαιμοι τριετείς ίπποι θα πάρουν θέση στο start των 2.100 μέτρων, μπροστά στις κερκίδες του grand stand, φιλοδοξώντας να κερδίσουν τον τίτλο του «χρυσού ίππου» για το 2023.

Οι πέντε ίπποι είναι οι εξής:

  1. ΑΪΛΑΝΤ ΛΑΚ (GB) – Ιδιοκτήτης: Μπουρίκος Σταύρος- Προπονητής: Σταύρου Χρήστος – Αναβάτης: Δημητσάνης Παναγιώτης
  2. ΑΛ ΜΠΙΝΤΑ (GB) – Ιδιοκτήτης: Torcaso Racing Limited – Προπονητής: Καμπίτση Ιωάννα – Αναβάτης: Μαστοράκης Κωνσταντίνος
  3. ΛΟΥΝΓΚΟ ΠΟ (USA) – Ιδιοκτήτης: Scuderia Equus Run Paola – Προπονητής: Χαραλάμπους Χάρης – Αναβάτης: Καποδίστριας Κωνσταντίνος
  4. ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ (GB) – Ιδιοκτήτης: VAM Properties S.A. – Προπονητής: Θεοδωράκης Χρήστος – Αναβάτης: Χριστοφής Μάριος
  5. ΡΑΪΒΑΛ ΟΡΝΤΕΡ (GB) – Ιδιοκτήτης: Anassa Stables – Προπονητής: Ιωαννίδης Μιχάλης – Αναβάτης: Τσέλα Εντιόν

 

«Μάχη» γένους θηλυκού στο Κύπελλο Αρτέμιδος

Συνολικά θα διεξαχθούν 7 Ελληνικές ιπποδρομίες που θα ξεκινήσουν στις 16:00. Εκτός από το Ντέρμπι, τη Δευτέρα ξεχωρίζει και το Κύπελλο Αρτέμιδος. Η ιπποδρομία απευθύνεται σε νεαρές φοράδες 3 ετών οι οποίες θα πάρουν θέση στο start των 1.800 μέτρων. Αναλυτικά για την κατάκτηση της 1ης θέσης θα διαγωνιστούν οι: Ε ΛΙΤΛ ΡΙΣΠΕΚΤ (IRE), ΚΑΣΣΙΟΠΕΙΑ (GR), ΡΟΖΕΤ (GB), ΣΤΟΡΜ ΓΟΥΟΤΣ (GB) και ΧΙΘΚΛΙΦΣ ΓΚΕΡΛ (IRE).

Δυνατές αφίξεις αναμένεται να προσφέρουν τόσο η 5η όσο και η 7η ιπποδρομία με τη συμμετοχή 6 ίππων σε κάθε μία, που θα πραγματοποιηθούν στην απόσταση των 1.300 και 1.400 μέτρων αντίστοιχα.

Εντυπωσιακές αναμετρήσεις και αυτή τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Δείτε το πρόγραμμα:

https://www.markopoulopark.gr/documents/20143/0/IppodrProgramma_23102023_web+%281%29.pdf/d5e2363f-3af4-add3-e9e1-8ecdc1904d06

Προσφέρονται ΣΚΟΡ 3, ΣΚΟΡ 4 και ΣΚΟΡ 6

 

Μεγάλο είναι και το στοιχηματικό ενδιαφέρον στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας καθώς προσφέρονται: ένα ΣΚΟΡ 3, από την 1η έως την 3η ιπποδρομία, ένα ΣΚΟΡ 4, από την 4η έως την 7η ιπποδρομία καθώς και ένα ΣΚΟΡ 6 από τη 2η έως την 7η ιπποδρομία.

Οι φίλοι των ιπποδρομιών που θα επιλέξουν να μην επισκεφτούν το Markopoulo Park, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ και διαδικτυακά.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή