Μαρινάκης: “Ανεξήγητη συνολικά η διαχείριση κι η απόφαση της ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Παύλος Μαρινάκης χαρακτήρισε ανεξήγητη την απόφαση της ΕΠΟ για την διεξαγωγή του τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στο Πανθεσσαλικό, το μόνο γήπεδο το οποίο δεν έχει κάμερες.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχάς αυτό δεν είναι απόφαση της Κυβέρνησης. Η ελληνική πολιτεία διά των αρμόδιων Αρχών, εν προκειμένω της Αστυνομίας δίνει κάθε αναγκαία διαβεβαίωση για να διοργανωθεί με φιλάθλους ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας.

Είναι λυπηρό να βλέπουμε κεκλεισμένων θυρών τον τελικό. Είναι απόφαση όμως, της ΕΠΟ. Ανεξήγητη θα έλεγα συνολικά η διαχείριση κι η απόφαση τη στιγμή που στην ίδια χώρα διοργανώνεται ευρωπαϊκός τελικός, του Conference League< με τη συμμετοχή μίας ελληνικής ομάδας.

Είναι μία αντίφαση που θα πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επελέγη το μοναδικό γήπεδο της Stoiximan Super League που δεν έχει τηρήσει τη νομοθεσία για τις κάμερες κι αυτός είναι κι ο λόγος που γίνεται χωρίς φιλάθλους ο αγώνας.

Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τον νόμο, ο οποίος έχει ψηφιστεί, κι όλες οι υπόλοιπες ομάδες στην έδρα τους τον έχουν τηρήσει κι έχει εφαρμοστεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Είναι κρίμα, ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία φορά. Πλέον υπάρχουν και τα εργαλεία, υπάρχει κι ο μηχανισμός κι έχει δοκιμαστεί ο κρατικός μηχανισμός σε πολύ σημαντικούς αγώνες κι έχει αποδείξει ότι μπορεί να φέρει σε πέρας τόσο σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις ως προς την ασφάλεια των φιλάθλων.

Κι όταν δεν τηρείται ο νόμος, επιβάλλονται οι ποινές».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή