Διαγόρας: “Ο Αγγελάκης με το διαιτητικό… ραβδάκι του κατάφερε να εκνευρίσει και τις δύο ομάδες”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Διαγόρας ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της SL2, παίζοντας μάλιστα με παίκτη λιγότερο από το 58′. Μετά το ματς οι Ροδίτες εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν παράπονα για τον αξιολογημένο διαιτητή, Αγγελο Αγγελάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Σαν ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 δεν συνηθίζουμε να κρίνουμε τη διαιτησία των αγώνων μας και με καλόπιστη συμπεριφορά, τα ανθρώπινα λάθη των διαιτητών. Όμως, κάποιες φορές, όσο ψύχραιμος κι αν είσαι, δεν μπορείς να μείνεις σιωπηλός… Ο αξιολογημένος ρέφερι κ. Άγγελος Αγγελάκης από τη Μακεδονία στον αγώνα μας με τον Εργοτέλη στη Ρόδο (1-1), κατάφερε με… μαγικό τρόπο να μην περάσει καθόλου απαρατήρητος, όπως θέλει κάθε φορά ένας διαιτητής που θεωρεί λειτούργημα αυτό που κάνει, έναντι γενναίας αμοιβής.

Με το διαιτητικό… ραβδάκι του, ο κ. Αγγελάκης κατάφερε να εκνευρίσει δύο ομάδες που βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, για να κερδίσουν μέσα από το καθαρό παιχνίδι και θέλοντας να συνεχίσουν να εντυπωσιάσουν ευχάριστα την ποδοσφαιρική Ελλάδα, όπως το έκαναν στο μεγαλύτερο μέρος του αγωνιστικού προγράμματος της φετινής SUPER LEAGUE 2.

Όταν ένας αξιολογημένος διαιτητής δεν εφαρμόζει σωστά τον πειθαρχικό έλεγχο, είναι λογικό να «καταστρέφει» την όποια ψυχολογία του ποδοσφαιριστή, με συνέπεια να μην παίζεται ποδόσφαιρο από ένα σημείο και μετά!

Ζητούμε συγνώμη από όλη την χώρα που είδε τον αγώνα από την τηλεόραση, όμως ήταν υπεράνω των δυνάμεων μας να αποτρέψουμε τον κ. Αγγελάκη, να μην περάσει καθόλου απαρατήρητος στον αγώνα με τις δικές του αποφάσεις. Με την ΠΑΕ Εργοτέλης διατηρούμε και θα διατηρούμε φιλικές σχέσεις, όπως οφείλει κάθε ΠΑΕ. Της ευχόμαστε καλή συνέχεια στην SUPER LEAGUE 2.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή