Διακοφώτης: ”Η SL 2 αδικήθηκε από τον κορωνοϊό, έπρεπε να γίνουν 16 οι ομάδες στην SL 1 για μια χρονιά”

Facebook / Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ
Print Friendly, PDF & Email

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης, παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ”ΣΠΟΡ FM 94,6” όπου αναφέρθηκε στην κατάσταση που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού στις επαγγελματικές κατηγορίες και τόνισε ότι η Super League 2 αδικήκε από τον κορωνοϊό καθώς και ότι υπάρχει έτοιμο πλάνο για μια Super League 2 με δύο ομίλους των 14 ομάδων για το 2021/22

Αναλυτικά:

«Η Super League 2 αδικήθηκε από τον κορωνοϊό. Φτάσαμε σε ένα αδιέξοδο για το μπαράζ, δεν πέρασε η προσφυγή του Απόλλωνα Σμύρνης και της Ξάνθης στο Διαιτητικό. Έπρεπε να καθίσουν οι δύο λίγκες στο τραπέζι και να γίνουν οι ομάδες στη Super League 1 για μια χρονιά με 16 ομάδες, λόγω της κατάστασης. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα και με τα μπαράζ, πώς θα δημιουργήσει ρόστερ η ομάδα που θα ανέβει;»

«Πρέπει ο κ. Αυγενάκης να πάρει μια πρωτοβουλία, να φωνάξει την ΕΠΟ και τη Super League 2. Ο ίδιος αναγνωρίζει πως έχει αποτύχει η αναδιάρθρωση Βασιλειάδη. Εμείς έχουμε έτοιμο το πλάνο μας για μια κατηγορία που το 2021/22 θα είναι δύο όμιλοι των 14. Αυτή τη στιγμή λόγω κορωνοϊού δεν πρέπει να ρίξουμε ομάδες. Ο ΠΣΑΠ φαντάζομαι πως συμφωνεί στο να κάνουμε μια νέα επαγγελματική κατηγορία με πολλούς Έλληνες».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή