Πρόταση – έκπληξη της NOVA στους πέντε “άστεγους” της Super League 1

Print Friendly, PDF & Email

Επίσημη πρόταση κατέθεσε η NOVA στις πέντε ομάδες της Super League 1 που δεν έχουν υπογράψει συμβόλαιο για τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα, τους ΟΦΗ, Λαμία, Παναιτωλικό, Βόλο και Ξάνθη.

Μετά την απειλή των 7 ΠΑΕ της Super League οι οποίες είχαν συμφωνήσει να μην υπογράψουν την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, εάν δεν εξασφαλίσουν τηλεοπτικό συμβόλαιο όλες οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, το συνδρομητικό κανάλι κατέθεσε επίσημη πρόταση στις πέντε ΠΑΕ που δεν είχαν τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Όπως αναφέρει το dikisports, το συνδρομητικό κανάλι προσέφερε σε ΟΦΗ, Λαμία, Βόλο, Παναιτωλικό και Ξάνθη ετήσιο συμβόλαιο με 1,3εκατ. συν κάποια μπόνους.

Υπενθυμίζεται ότι ΠΑΟΚ κι  Παναθηναϊκός έχουν στραφεί στις δικές τους πλατφόρμες για τη μετάδοση των αγώνων τους. Το συνδρομητικό κανάλι είχε καταθέσει και άλλη επίσημη πρόταση στην ομάδα του ΟΦΗ στο ίδιο χρηματικό επίπεδο με πέρυσι η οποία είχε απορριφθεί, ο Βόλος είχε τηλεοπτικό συμβόλαιο με την NOVA το οποίο έληξε και δεν ανανεώθηκε, ενώ Λαμία, Παναιτωλικός και Ξάνθη την περασμένη χρονιά ήταν στην ΕΡΤ.

Από την έκβαση των διαπραγματεύσεων, θα κριθεί και η έναρξη του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τις 12 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή