Διδασκάλου: “Φιλοξενώ έναν άστεγο εδώ και επτά χρόνια”

Print Friendly, PDF & Email

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν το βράδυ της Δευτέρας (15/02) η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία τις τελευταίες δύο σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία του σίριαλ, το οποίο έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές και συνεχίζει να τους κρατά σε εγρήγορση με τις συνεχείς εξελίξεις. “Πιστεύω ότι η τηλεόραση πλέον θα χωρίζεται σε προ και μετά “Άγριων Μελισσών”. Είναι μια σειρά πολύ υψηλής αισθητικής, είμαι πολύ τυχερή πραγματικά που συμμετέχω”, ανέφερε η Κατερίνα Διδασκάλου, ενώ μίλησε για τον ρόλο της Μυρσίνης και το πώς αποφάσισε να παίξει. Πρόσθεσε πως δεν γνωρίζει πότε θα τελειώσει η σειρά.

Διδασκάλου: “Φιλοξενώ έναν άστεγο εδώ και 7 χρόνια”

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε, επίσης, για τον άστεγο που φιλοξενεί στο σπίτι της εδώ και 7 χρόνια, αναφέροντας:

“Είναι αλήθεια πως έχω φτιάξει μια μικρή γωνίτσα σε αυτό τον άνθρωπο και μένει στο σπίτι μου. Είναι θέμα επιλογών το πως ζούμε και θέμα καλής τύχης. Μένω τα τελευταία 15 χρόνια στην Ακρόπολη. Είναι γεμάτη η Ακρόπολη με αστέγους, παντού. Ο λόφος δε του Φιλοπάππου είναι γεμάτος. Ζουν οι άνθρωποι μέσα στο δάσος, δίπλα στον φοβερό μας πολιτισμό. Οι άνθρωποι για να φυλαχτούν από τη βροχή πηγαίνουν τα βράδια σε σπηλιές. Τέτοια ασύλληπτα πράγματα. Ο συγκεκριμένος κύριος μου είχε κάνει εντύπωση γιατί δεν τον είδα ποτέ ούτε μαστουρωμένο ούτε πιωμένο ούτε τίποτα τέτοιο. Φρόντιζε τέσσερα σκυλιά όταν τον γνώρισα και είχε πάντα κάτι να προσφέρει. Δεν ζητούσε ποτέ, δεν δεχόταν. Εκτός αν του πήγαινες φαγητό για τα σκυλιά ή για τον ίδιο. Χρήματα δεν δεχόταν ποτέ. Σιγά σιγά άρχισε να μου κάνει μερεμέτια στο σπίτι και είδα ότι είναι ένας άνθρωπος που δίδαξε πολλά και σε μένα και στα παιδιά μου. Είναι μεγάλος άνθρωπος πλέον, 75 ετών. Είναι συνεχώς χαρούμενος αυτός ο άνθρωπος”, πρόσθεσε.

Διδασκάλου για καταγγελίες: “Τα θύματα έχουν την αμέριστη συμπαράστασή μου”

Για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και λεκτική, ψυχολογική και σεξουαλική κακοποίηση στο θέατρο, είπε:

“Έχω ακούσει τραγικές ιστορίες. Εγώ για ό,τι μου συνέβη, έχω μιλήσει και έχει τακτοποιηθεί. Μίλησα εκεί που πρέπει. Πρόκειται για ψυχοπαθολογικές συμπεριφορές. Τέτοιο μένος για εξουσία και κυριαρχία, θεωρώ ότι σε κάνει υπάνθρωπο. Μπράβο στους ανθρώπους που βγαίνουν μπροστά και μιλάνε. Τους θαυμάζω και έχουν την αμέριστη συμπαράστασή μου, είτε μου συνέβησαν κι εμένα από τους ίδιους ανθρώπους είτε όχι. Δεν έχει να κάνει”.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή