Δημητριάδης σε Κασκαντίρη: “Δίνουμε αγώνα κι εσείς χαϊδεύετε τον υφυπουργό που έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο”

Print Friendly, PDF & Email

Έντονο διάλογο είχαν στη “Δίκη στο OPEΝ” ο πρέοδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σ. Δημητριάδης με τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών, Δ. Κασκαντίρη, με αφορμή το μητρώο της ΓΓΑ και την απόφαση της ΓΣ της ΕΠΟ για διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Μεταξύ άλλων ειπώθηκαν τα εξής:

Δημητριάδης: Ο κ. Αυγενάκης διεκδικεί τη φήμη έπειτα από μια καταστροφική ενέργεια. Καταστρέφει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η τυπολατρεία και η χαρτούρα να πάει αλλού. Καδοδηγείται για να κάνει κάποιες πράξεις. Μετά από παρεμβάσεις, την επόμενη ημέρα νομοθετεί, όπως έγινε με τη διαιτησία. Νομίζω ότι είναι παραγοντικά καθοδηγούμενος. Αν δείτε ποιος ζητά κάτι και μετά γίνεται νόμος θα καταλάβετε. Αν του πει αυτός ο ποδοσφαιρικός παράγων να κάνει κάτι με το μητρώο θα το κάνει. Μπορεί να νομίζει ότι θα έχει πολιτικά οφέλη. Σε καλή κατεύθυνση το μητρώο αλλά όχι οι τιμωρητικές διατάξεις.

Κασκαντίρης: Έχει ανοίξει κόντρα και οι ενώσεις ακολουθούν δυστυχώς αυτόν το δρόμο. Θα την πληρώσουν τα ερασιτεχνικά σωματεία. Οι διαφορές είναι μικρές. Να τα βρούμε…Έχουμε δώσει 100 κοσμητικά επίπεδα στον υπουργό.

Δημητριάδης: Πληρώνουν την αδιαλλαξία Αυγενάκη τα σωματεία. Αυτός μας βρίζει με τις πράξεις του.

Κασκαντίρης: Εξευτελιστηκαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές που τους κατέβασαν στις εκλογές και μετά οι συμφωνίες χάλασαν. Δεν θέλω να πω περισσότερα…

Δημητριάδης: Δίνουμε αγώνα κι εσείς χαϊδευετε τον υφυπουργό που έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Στόχος κάποιων είναι να μπει ΠΔΕ στην ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή