Δώνης: ”Θα παίξουμε για την ιστορία μας, απέναντι στον Ολυμπιακό”

Print Friendly, PDF & Email

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, τονίζει στην συνέντευξη που παραχώρησε στην NOVA ότι η ομάδα του θα έχει πολύ υψηλό κίνητρο στο Καραϊσκάκη και θα παίξει για την ιστορία της, παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για τις πολλές απουσίες του Παναθηναϊκού: “Είναι ένα διάστημα, που είναι δύσκολο για εμάς. Βγαίνουν διάφορα προβλήματα. Ειδικά από την στιγμή που ήταν λίγο απρόσμενα και τα δύο: του Γιόχανσον και του Νούνες. Ο πρώτος δεν είχε κάποιο μυϊκό πρόβλημα, δέχθηκε μια γονατιά στον τετρακέφαλο, που του δημιούργησε πρόβλημα στον μυ. Την επόμενη ή τη μεθεπόμενη μέρα, έπαθε λουμπάγκο ο Νούνες. Είναι μια θέση με αρκετές δυσκολίες για εμάς, επειδή κι ο Αποστολάκης έχει φύγει, κι ο Βαγιαννίδης έχει φύγει. Θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να καλύψουμε τη θέση ή με τον σχηματισμό που θα χρησιμοποιήσουμε ή με κάποιο πρόσωπο, το οποίο θα δυσκολευτεί λίγο στη θέση”.

Για το αν “φοβάται” το παιχνίδι στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”: Όταν πρόκειται για ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το οποίο είναι πολύ μεγάλο ντέρμπι ιστορικά, άσχετα αν έχει κόσμο ή όχι στο γήπεδο, η συμπεριφορά των ομάδων και των ποδοσφαιριστών είναι πάντα σε ένα τέτοιο επίπεδο, όπου το κίνητρο είναι πάρα πολύ υψηλό. Η ομάδα σε όλα τα παιχνίδια ήταν ανταγωνιστική, ιδιαίτερα στα ντέρμπι. Στο μυαλό μας δεν είναι κάτι που μας φοβίζει. Πάντα σεβόμαστε τον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα και ο πρωταθλητής φέτος, με πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη. Στα δύο παιχνίδια που δώσαμε φέτος, ήμασταν και πολύ καλοί και πολύ ανταγωνιστικοί. Θα μπούμε στο γήπεδο για να παίξουμε με υψηλό κίνητρο, σεβόμενοι πρώτα την ιστορία της ομάδας, τον εαυτό μας και ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι που όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν”.

Για το αν είναι προσωπική πρόκληση το ντέρμπι λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν: “Συμβαίνει αυτό για τους προπονητές, να προκύψουν πολλά προβλήματα σε έναν αγώνα, όπου θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να το λύσεις. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Μαζί με το επιτελείο μου, πρέπει να πάρουμε την καλύτερη απόφαση και να διαλέψουμε το καλύτερο σχέδιο ώστε η ομάδα να είναι σοβαρή και ανταγωνιστική μέσα στον αγωνιστικό χώρο”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή