Δούκας: ”Επιβεβαιώθηκε η ρήση, όταν σκάβεις τον λάκκο του άλλου πέφτεις ο ίδιος μέσα”

Print Friendly, PDF & Email

O υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, σχολίασε μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook την εισήγηση της ανακρίτριας Παναγιώτα Σπανού, εις βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη

Αναλυτικά ο Λευτέρης Δούκας έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:

«Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, άνοιγαν σαμπάνιες για την «καταδίκη» του ΠΑΟΚ από την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Της ΕΠΟ του Γραμμένου. Το ότι ουδέποτε έγινε δίκη για να υπάρξει καταδίκη, το ξεπερνάμε. Λίγες μέρες μετά που γνωστοποιήθηκε η εισήγηση υποβιβασμού τους, φταίει η ΕΠΟ. Η ΕΠΟ του Γραμμένου.

Οι Ολυμπιακοί δεν είναι ειδικοί μόνο στην κατασκευή παραμυθιών, αλλά εκεί που παίζουν το ρόλο του κακού λύκου σε χρόνο dt υποδύονται τις κοκκινοσκουφίτσες. Το κάνουν άγαρμπα όμως, σαν τους βουτηχτές των εποχών της παράγκας που έγιναν ανέκδοτο.

Η ιστορία ωστόσο έγραψε, εισήγηση VS εισήγηση, επιβεβαιώνοντας τη λαϊκή ρήση πως «όταν σκάβεις τον λάκκο του άλλου, πέφτεις ο ίδιος μέσα».

Με τις νομικές ευρεσιτεχνίες τους τόσο καιρό, γέμιζαν λάθος φαρέτρα. Οι υστερικές αντιδράσεις απόγνωσης που ήδη καταγράφονται, θα ξεπεράσουν σε δημοφιλία τις σειρές του Netflix.

Εύχομαι ολόψυχα, καλό αγώνα…

Υ.Γ. Κρίμα πάντως που δεν υπάρχει Μαρούπα στην επιτροπή Δεοντολογίας, μια αυτοψία -ετεροχρονισμένη έστω- στα αποδυτήρια και συζήτηση με θεατές, θα έριχνε άπλετο φως…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή