Πρόταση της ερευνήτριας της Επιτροπής Δεοντολογίας για υποβιβασμό του Ολυμπιακού!

Print Friendly, PDF & Email

Υποβιβασμό του Ολυμπιακού, τρία εκατομμύρια ευρώ πρόστιμο και ισόβιο αποκλεισμό ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη προτείνει η εισηγήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και τακτική δικαστής Παναγιώτα Σπανού στο Δικαστικό Τμήμα της Επιτροπής, που αποφασίσει σε πρώτο βαθμό.

Η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας θεωρεί ότι υπάρχει χειραγώγηση στον  αγώνα Ολυμπιακός – Ατρόμητο (2-1) στις 4 Φεβρουαρίου του 2015 για στοιχηματικούς λόγους.

Παρόμοια εισήγηση για υποβιβασμό υπάρχει και για τον Ατρόμητο καθώς και για πρόστιμο 3 εκατ. ευρώ και για ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο και για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό.

Πρόσφαστα έγινε γνωστό ότι παραπέμφθηκαν στο Δικαστικό Τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας ο Ολυμπιακός και ο Ατρόμητος για το μεταξύ τους παιχνίδι τον Ιανουάριο του 2015 καθώς και 12 από τα συνολικά 28 φυσικά πρόσωπα που κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων στην ποινική δίκη που είναι σε εξέλιξη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Για όλα τα πρόσωπα υπάρχουν εισηγήσεις που μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές.

Για τον αγώνα Ολυμπιακός – Ατρόμητος κατέθεσε τον περασμένο Φεβρουάριο στο Τριμελές Εφετείο Κακουρημάτων ο Τάκης Φύσσας λέγοντας μεταξύ άλλων  ότι ο προπονητής του Ατρόμητου μου είπε ότι δέχθηκε πίεση πριν από το παιχνίδι, να μην βάλει κάποιους παίκτες. Μου είπε ότι ήταν από τον πρόεδρο και τον διευθυντή της ομάδας και ότι αποφάσισε να φύγει μετά τον αγώνα.

Διαβάστε την κατάθεση Φύσσα ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή