Μπαλτάκος: Αναστέλεται η ιδιότητα μέλους της ΕΠΣ Πειραιά λόγω της “ακραίας δυσφημιστικής ανακοίνωσης”

Print Friendly, PDF & Email

Δυναμική παρέμβαση Μπαλτάκου μετά την ανακοίνωη της ΕΠΣ Πειραιά.

Με δήλωση του ο πρόεδρος της ΕΠΟ γνωστοποιεί ότι στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής θα εισηγηθεί την αναστολή ιδιότητας μέλους της ΕΠΣ Πειραιά “μετά την ακραία δυσφημιστική ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Πειραιά κατά της κυρίας Ελένης Λαμπαδαρίου μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ”.

Η δήλωση του κ. Μπαλτάκου έχει ως εξής:

Σε σχέση με την ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Μετά την ακραία δυσφημιστική ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Πειραιά κατά της κυρίας Ελένης Λαμπαδαρίου μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ, εισηγούμαι στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 14 του Καταστατικού της ΕΠΟ, την αναστολή ιδιότητας μέλους της ΕΠΣ Πειραιά, με όσα αυτό συνεπάγεται, λόγω παράβασης των άρθρων 7 και 13 του Καταστατικού της ΕΠΟ».

Δείτε τι προβλέπει γι’ αυτές τις περιπτώσεις το καταστατικό της ΕΠΟ:

Συν τοις άλλοις “από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποιείται ότι η ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά της Τετάρτης 31-8-2022, διαβιβάστηκε στον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20Α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.”

Διαβάστε ακόμα:

Ρίχτηκε στη μάχη κατά Μπένετ η ΕΠΣ Πειραιά: “Παίρνει εντολές από ανθρώπους του παραποδοσφαίρου”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή