Εμπαιγμός από την ηγεσία της ΕΠΟ σε βάρος του Πανθρακικού και της ΕΠΣ Ηρακλείου!

Print Friendly, PDF & Email

Τη μέθοδο του στροθοκαμηλισμού ακολούθησε η ηγεσία της ΕΠΟ στις περιπτώσεις του Πανθρακικού και του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκου Τζώρτζογλου, αρνούμενη να εισάγει προς συζήτηση στις συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής θέματα που αιτήθηκαν το σωματείο και η ένωση.

Στην περόπτωση του Πανθρακικού από τις 6/11 εστάλη έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο η επανάληψη του αγώνα με το Νέστο επειδή με ευθύνη της ΕΠΟ, η οποία έκανε κακή εφαρμογή του κανονισμού περί του πότε εφαρμόζεται η ποινή τιμωρίας έδρας για αγώνες χωρίς θεατές, ορίστηκε ο εν λόγω αγώνας χωρίς θεατές ενώ εκκρεμούσε η απόφαση στην Επιτροπή Εφέσεων, η οποία τελικά έριξε την ποινή όσον αφορά αυτό το σκέλος της τιμωρίας!

Λίγες ημέρες μετά, η επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ, η οποία αποτελείται από μέλη της εκτελεστικής επιτροπής, αποφάσισε με αφορμή τη περίπτωση του αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ ότι οι ποινές αυτές δεν πρέπει να εφαρμόζονται εφόσον η υπόθεση εκκρεμεί στην Επιτροπή Εφέσεων.

Και αντί η ηγεσία της ΕΠΟ με αφορμή το αίτημα του Πανθρακικού να συζητήσει το θέμα και να αναζητήσει και να αποδόσει ευθύνες για κακή εφαρμογή κανονισμών, προτίμησε να  κουκουλώσει κι αυτό το θέμα, όπως κάνει και με τόσο άλλα (το φιάσκο με τις κίτρινες κάρτες στην Εθνική, την απόπειρα παράνομης συμμετοχής της Μυκόνου στο Κύπελλο κλπ) και να πετάξει στα σκουπίδια το αίτημα του Πανθρακικού.

Το ίδιο όμως έκανε και το αίτημα του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλέιου, Ν. Τζώρτζογλου, ο οποίος από τις αρχές Νοεμβρίου έστειλε επιστολή ζητώντας να εισαχθεί προς συζήτηση στην Εκτελεστική Επιτροπή α) η αντιθεσμική επιστολή του συλλόγου υπαλλήλων (ΣΥΕΠΟ) με την οποία υπό την κεκαλυμμένη απειλή απόλυσης ζητούνταν από τους εργαζόμενους στην ομοσπονδία να μην δίνουν έγγραφα στην “επιτροπή Μπιτζούνη”, η οποία είναι καταστατικό όργανο της ομοσπονδίας και β) οι τροποποιήσεις που έγιναν στον κώδικα δεοντολογίας και εξαιρούν σε αντίθεση με ότι συνέβαινε από το 2015 έως το περασμένο καλοκαίρι, τους εργαζόμενους στην ομοσπονδία από την υποχρέωση να τηρούν το καταστατικό, τον κώδικα δεοντολογία και τους κανονισμούς της ΕΠΟ!

Και σε αυτήν την περίπτωση η ηγεσία της ΕΠΟ απέφυγε να φέρει το θέμα προς συζήτηση, όχι γιατί ήταν εκπρόθεσμο όπως ειπώθηκε, αφού υπήρξε συνεδρίαση της εκτελεστικής στις 20/11 και θα γίνει ακόμα μια στις 30/11, αλλά επειδή και στις δύο περιπτώσεις βολεύει να επικρατήσει ο “νόμος της σιωπής”.

Μόνο που εν προκειμένω η “σιωπή δείχνει συνενοχή” και θυμίζει ΕΠΟ “Σαρρή – Γκιρτζίκη”…

Διαβάστε ακόμα:

Επιστολή Μπιτζούνη στην ΕΕ της ΕΠΟ: Δεν μου παρέχετε στοιχεία για να ασκώ εποπτεία βάσει καταστατικού και ολιστικής μελέτης!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή