Εισήγηση εξοντωτικών ποινών κατά της ΑΕΚ για τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας – ΑΕΚ: “Αστείες κατηγορίες, στημένη διαδικασία”

Print Friendly, PDF & Email

Στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας παρέπεμψε το ερευνητικό τμήμα την “ανώνυμη καταγγελία” σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και φυσικών προσώπων για τις εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτσας το Φεβρουάριο του 2019.

Η πρόταση του ερευνητικού τμήματος είναι αφαίρεση 10 βαθμών από την ΑΕΚ, ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο στον Δ. Μελισσανίδη στο Γ.Παπαδόπουλο και στον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαϊας, Α. Δανιήλ.

Από την ΑΕΚ υποστηρίζουν τα εξής: «Στήνουν την ΑΕΚ στο εδώλιο με μία ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή στημένη διαδικασία. Αλλά την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να τον ακουμπήσει κανείς! Η ΑΕΚ δεν θα αρκεστεί στο ρόλο της αντιμετώπισης των αστείων κατηγοριών και της εμπλοκής της σε μία ανύπαρκτη ιστορία, αλλά θα βγει στην αντεπίθεση και θα καταγγείλει τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς στην ελληνική δικαιοσύνη».

Πρέπει να τονιστεί ότι πολλές φορές στο παρελθόν το ερευνητικό τμήμα παραπέμπει υποθέσει προτείνοντας βαριές ποινές, όπως έχει συμβεί σε περιπτώσεις “χειραγωγημένων αγώνων” και το δικαστικό τμήμα εκδίδει απαλλακτικές αποφάσεις.

 

Σύλλογος… φάντασμα από την Καρδίτσα έκανε την καταγγελία κατά της ΑΕΚ – Τι απαντούν ΕΠΟ και ΕΠΣ Καρδίτσας

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή