Εκτός επιτροπών της ΕΠΟ… “λόγω μητρώου” οι πρόεδροι των ΕΠΣ Αργολίδας και Λακωνίας!

Η είσοδος των γραφείων της ΕΠΟ
Print Friendly, PDF & Email

Σε αναδιάρθρωση των επιτροπών της ΕΠΟ προχώρησε η Εκτελεστική Επιτροπή κατά τη σημερινή της συνεδρίαση.

Αίσθηση προκαλεί η “καρατόμηση” των προέδρων των ΕΠΣ Λακωνίας και Αργολίδας. Δύο εκ των Ενώσεων που πήγαν “κόντρα στο ρεύμα” στο θέμα της απόφασης της ΕΠΟ να διακόψει τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ως ένδειξη διαμαρτυρίας και μέσο πίεσης προς την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού, λόγω των διατάξεων του νόμου που απαγορεύουν σε σωματεία που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου να αγωνιστούν στα πρωταθλήματα και να χρησιμοποιήσουν αθλητικές εγκατάστασεις που ανήκουν στο δημόσιο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Τ. Καρράς, καθαιρέθηκε από τη θέση του προέδρου της υγειονομικής επιτροπής, γεγονός που πληροφορήθηκε από τον αντικαταστάτη Μ. Τσιχριτζή, πρόεδρο της ΕΠΣ Κορινθίας. Η ΕΠΣ Λακωνίας ήταν μία από τις τρεις ΕΠΣ (μαζί με Πειραιά και Ηλεία) που δεν ψήφισαν υπέρ της διακοπής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων στη ΓΣ της ΕΠΟ. Παράλληλα με δηλώσεις του εξέφρασε τη διαφωνία του με τη στρατηγική της ΕΠΟ, ήταν ανάμεσα στις ΕΠΣ που έστειλαν επιστολή στον υφυπουργό αθλητισμού ζητώντας παράταση, ενώ λέγεται πως ενόχλησαν κάποιες αναρτήσεις του στο facebook περί “κωλοτούμπας”.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας, Β. Σιδέρης, αντικαταστάθηκε από μέλος της επιτροπής διοργανώσεων, από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ευρυτανίας, Γ. Παπατζίμα. Η ΕΠΣ Αργολίδας ήταν απούσα από την τελευταία ΓΣ της ΕΠΟ, αλλά στο πρόεδρό της, ο οποίος πληροφορήθηκε την καθαίρεσή του από τρίτο πρόσωπο εκτός ΕΠΟ, “χρεώνεται” ότι επειδή θα διεκδικήσει την είσοδό του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ήταν πιο κοντά στην κυβέρνηση παρά στην ΕΠΟ στο θέμα του “μητρώου”. Η εν λόγω ΕΠΣ ήταν μια από τις τέσσερις, που με επιστολή στον Ελ. Αυγενάκη ζήτησε να δοθεί παράταση στα σωματεία.

Επίσης από την επιτροπή γυναικείου ποδοσφαίρου αντικαταστάθηκε λόγω ασυμβίβαστου η Α. Κορφιάτη, ενώ στη θέση του προέδρου παρέμεινε, παρά την παραίτησή του, ο Κ. Φύτρας, έπειτα από τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και όσων σε αυτήν διημείφθησαν.

Διαβάστε ακόμα:

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ: “Με στείλατε σπίτι μου αλλά δεν θα τα παρατήσω”!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή