Επαφή Αλαφούζου με Κλάτενμπεργκ για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό – Εθεσε θέμα καλύτερων ξένων διαιτητών

Print Friendly, PDF & Email

Επαφή με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ είχε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος με αφορμή τη διαιτησία του Κροάτη, Ιβάν Μπέμπεκ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η διαιτησία του Μπέμπεκ προβλημάτισε το “πράσινο” στρατόπεδο και ο Γιάννης Αλαφούζος επικοινώνησε με τον Βρετανό επικεφαλής της ΚΕΔ και έθεσε θέμα επιπέδου των διαιτητών που επιλέγονται από το εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπέμπεκ άλλαξε τρεις σημαντικές αποφάσεις του μέσω VAR. Αν δηλαδή δεν υπήρχε η νέα τεχνολογία δεν θα δινόταν ποτέ το πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού με το οποίο το “τριφύλλι” άνοιξε το σκορ και θα μετρούσαν δύο γκολ του Ολυμπιακού, που εν τέλει ακυρώθηκαν (το πρώτο για οφσάιντ, το δεύτερο για επιθετικό φάουλ).

Εν ολίγοις στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως χωρίς το VAR θα υπήρξε σοβαρή αλλοίωση αποτελέσματος από τις αποφάσεις του Μπέμπεκ και για αυτό ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε από τον Κλάτενμπεργκ την καλύτερη δυνατή αξιολόγηση των ξένων διαιτητών που επιλέγονται.

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να στηρίζει το έργο του Βρετανού αρχιδιαιτητή, ενώ ήταν εξ αρχής από τους υπέρμαχους της έλευσης ξένων διαιτητών και της εισαγωγής του VAR στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή