Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έπαθε έμφραγμα από ένα σάντουιτς!

Πηγή: Unsplash/amirali mirhashemian
Print Friendly, PDF & Email

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Αμανατίδης.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδας», έφαγε ένα σάντουιτς και το ίδιο βράδυ τού εμφανίστηκαν σημάδια δηλητηρίασης. Έπειτα από υπόδειξη γιατρού έκανε τεστ κορωνοϊού, διότι τα συμπτώματα έμοιαζαν. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, είχε πάθει έμφραγμα!

«Δεν ήταν Covid. Μετά όταν πήγα στην Κοζάνη το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε ένας πυρετός μεταξύ 37,5 με 38. Ξεκίνησα αιματολογικές εξετάσεις που είχαν παράξενα αποτελέσματα. Σήμαινε ότι υπάρχει μια φλεγμονή. Και ενώ οι μέρες περνούσαν, βρέθηκε ότι ήταν ένας εντερόκοκκος, ο οποίος μέσα από τη φλεγμονή, τη δηλητηρίαση του εντέρου, μπήκε στο αίμα και από εκεί στην καρδιά», εξήγησε ο κ. Αμανατίδης.

«Μάλλον υπήρχε μια διαδικασία βλάβης στην καρδιά και όταν τελευταία στιγμή ο πνευμονολόγος με “διέταξε” να φύγω στη Θεσσαλονίκη, η διαπίστωση εκεί ήταν ότι πρόκειται για ενδοκαρδύτιδα και όχι μόνο αυτό: Είχε ήδη κάνει βλάβη στη βαλβίδα που θα πρέπει να αντικατασταθεί», ανέφερε για την απίστευτη περιπέτειά του, που ξεκίνησε από ένα σάντουιτς.

Οι γιατροί του είπαν ότι αυτό προήλθε από μια μόλυνση του εντέρου και μέσω της φλεγμονής πήγε στην καρδιά. «Δυστυχώς ήταν πράγματα που για πρώτη φορά τα άκουγα», είπε.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή