Επίδειξη μόδας του Οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο: Θα τιμήσει τα 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής Επανάστασης

Print Friendly, PDF & Email

Αύριο Πέμπτη, 17 Ιουνίου, και ώρα 21:30 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη επίδειξη μόδας στο Καλλιμάρμαρο, με την οποία ο γαλλικός Οίκος Υψηλής Ραπτικής θα τιμήσει τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και το ρόλο της Ελλάδας στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού, παρουσιάζοντας την ελληνική συλλογή στο στάδιο όπου αναβίωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Με ένα φαντασμαγορικό show, ο Οίκος Dior θα αναδείξει, σε όλον τον πλανήτη, τον ρόλο και τις ισχυρές αναφορές της γυναίκας στην ελληνική μυθολογία.

Με την ονομασία «Dior Celebrates Greece», ο Οίκος λειτουργεί κάτω από άκρα μυστικότητα, έχοντας κρύψει καλά τα χαρτιά του για το defile, ωστόσο σημειώνεται πως για το υπερθέαμα έχουν εργαστεί δημιουργοί από κάθε γωνιά της Ελλάδας που σχεδίασαν και έραψαν την ειδική συλλογή του Οίκου με την ονομασία «Dior Cruise Collection», καθώς και εκατοντάδες άλλοι επαγγελματίες, Ελληνίδες και Έλληνες, φωτογράφοι, μουσικοί, καλλιτέχνες, τεχνίτες, και τεχνικοί.

Όσον αφορά τους καλεσμένους, στο σύνολο τους θα είναι αυστηρά 400 και από όλον τον πλανήτη, με διεθνείς προσωπικότητες, πολιτικά πρόσωπα και 85 top model, ενώ από τα ελληνικά ονόματα που έχουν γίνει γνωστά για τους προσκεκλημένους είναι η Μαρία Σάκκαρη και ο Λάκης Γαβαλάς.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Οίκος Dior, προκειμένου να τιμήσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες τεχνίτες που δημιούργησαν τα εντυπωσιακά φορέματα, από το Σουφλί και το Άργος ως την Κρήτη και από την Ήπειρο μέχρι τα νησιά του Αιγαίου, θα δώσει τη δυνατότητα στους κατοίκους των περιοχών να παρακολουθήσουν live σε κατάλληλους ανοικτούς χώρους το εντυπωσιακό event στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Η ίδια δυνατότητα θα δοθεί το βράδυ της Πέμπτης και στους κατοίκους της πρωτεύουσας που θα μπορούν να δουν ζωντανά τη φαντασμαγορική εκδήλωση που τιμά την Ελλάδα, στον υπαίθριο χώρο του Ιδρύματος Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, αλλά και στον θερινό κινηματογράφο Cine Paris, της Πλάκας.

Μετά την φαντασμαγορική εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο θα ακολουθήσουν ειδικές φωτογραφήσεις του Dior σε εμβληματικά, περισσότερο αλλά και λιγότερο προβεβλημένα αρχαιολογικά σημεία (Ακρόπολη, Ηρώδειο, Αρχαία Αγορά, Σούνιο και Νεμέα), οι οποίες μαζί με την κινηματογραφική δουλειά της Maria Grazia Chiuri, θα μεταφέρουν σε όλο τον πλανήτη την ομορφιά του ελληνικού πολιτισμού.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή