Μπέζος: Θέλω να εξαλειφθεί η βλακεία από όλον τον κόσμο, αλλά έχω ηττηθεί κατά κράτος

Print Friendly, PDF & Email

Καλεσμένος στην εκπομπή φλΕΡΤ, με τη Νάντια Κοντογεώργη, βρέθηκε ο ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μίλησε για το άνοιγμα των θεάτρων και των πολιτιστικών δρώμενων μετά την πολύμηνη καραντίνα, για τον Οθέλλο, που θα πρωταγωνιστήσει το φετινό καλοκαίρι, την ευθύνη των ηθοποιών απέναντι στον κόσμο, και την ανθρώπινη βλακεία.

«Έχεις την ευθύνη του εαυτού σου και την ευθύνη απέναντι σε εκείνους που έχουν πληρώσει για να σε δουν. Εφόσον θεωρούμαστε επαγγελματίες. Έχουμε ευθύνη, όπως και τώρα που μιλάμε, έχω ευθύνη για το τι θα πω και πώς θα το πω. Όσο περνούν τα χρόνια, οι ευθύνες πολλαπλασιάζονται και πρέπει να κρατάς ζεστή την καρδιά και τη ματιά και το νου ισχυρό και να μην φοβόμαστε. Είναι χαρακτηριστικό ότι εμείς φοβόμαστε πιο πολύ από όσο πρέπει. Φοβόμαστε τους συναδέλφους μας. Το συνάφι μας είναι σαν τις παρέες των νέων, είναι δεσποτικό δεν ξεφεύγεις εύκολα, η γοητεία είναι να είσαι ελεύθερος. Στο τέλος τέλος κάνουμε αυτή τη δουλειά γιατί αντιλαμβανόμαστε τη ζωή διαφορετικά», ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος.

Ο ηθοποιός που έχει συνηθίσει στις συνεντεύξεις του να τα λέει έξω από τα δόντια, στην ερώτηση για το πώς θα ήθελε να ήταν ο κόσμος, απάντησε πως «γενικά δεν ονειρεύομαι, σχεδιάζω. Αυτό που θα ήθελα πάρα πολύ είναι να εξαλειφθεί η βλακεία από τον πλανήτη, αλλά είναι κάτι που φοβάμαι πως έχω ηττηθεί κατά κράτος. Πρέπει να σταματήσουμε τις γκρίνιες, να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να δούμε ότι υπάρχει κόσμος που θέλει να ξαναμπεί στο παιχνίδι και από εκεί και πέρα να κάνουμε τη δουλειά μας ακόμα καλύτερη. Είμαι και πρέπει να είμαι αισιόδοξος».

Τέλος, ο Γιάννης Μπέζος μίλησε και για την παράσταση, Οθέλλος, το ερωτικό δράμα του William Shakespeare, το οποίο σκηνοθετούν ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή