Επιστολή στο Γραμμένο για οικονομική ενίσχυση και ένταξη στα “μέτρα στήριξης”

Print Friendly, PDF & Email

Επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ απέστειλε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Φθιώτιδας, σχετικά με την οικονομική ασφυξία στην οποία έχει περιέλθει η Ένωση σε συνδυασμό με την διακοπή των πρωταθλημάτων και ζητάει οικονομική βοήθεια για να ανταπεξέλθει στα έξοδά της.

Παράλληλα ζητάει από την Ομοσπονδία να παρέμβει στον υφυπουργό ώστε οι Ενώσεις να ενταχθούν στο Κυβερνητικό πρόγραμμα στήριξης λόγω του κορωνοϊού.

Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρονται τα ακόλουθα:

Κύριε Πρόεδρε,

Σας είχαμε ενημερώσει με την 471/28-02-2020 επιστολή μας, όπως επίσης και τηλεφωνικά, ότι τα οικονομικά της Ένωσής μας και των Ερασιτεχνικών Σωματείων μας βρίσκονται σε πολύ δύσκολη και κρίσιμη κατάσταση.

Ειδικά, μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα, γιατί τα έσοδα των Ενώσεων όπως πολύ καλά γνωρίζεται προέρχονται από τα ποσοστά των αγώνων.

Σας παρακαλούμε για μια ακόμη φορά να προσπαθήσετε να βοηθήσετε την Ένωσή μας και τα Σωματεία μας, προκειμένου να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις οικονομικές μας υποχρεώσεις (Ασφαλιστικές εισφορές- Μισθοδοσία υπαλλήλων κλπ).

Επίσης, σας παρακαλούμε να απευθυνθείτε και στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, να του θέσετε το θέμα, μήπως καταφέρουμε να ενταχθούμε οι Ενώσεις και τα Ερασιτεχνικά Σωματεία στα μέτρα στήριξης προκειμένου να ενισχυθούμε με την αποζημίωση ειδικού σκοπού .

Τέλος, εάν θέλετε πραγματικά, να παραμείνουν ζωντανές οι Ενώσεις και τα Ερασι- τεχνικά Σωματεία μας όρθια, κάντε κάτι, SOS. Τα μόνα έσοδα των Σωματείων μας είναι από τις τσέπες των ερασιτεχνών παραγόντων τους.

Μέχρι πότε θα πληρώνουν;

Πηγή: efthia.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή